İngiltere Cezayir Maç Tahmini 18 Haziran 2010

İngiltere Cezayir Maç TahminiAmerika ile 1-1 berabere kalan İngiltere ile Slovenya’ya 1-0 mağlup olan Cezayir, 18 Haziran saat 21.30’da karşı karşıya gelecekler. İlk maçında istediğini alamayan İngiltere, grupta puansız ve 3. durumda bulunan Cezayir karşısına gollü galibiyet için çıkacak, çünkü Amerika ve İngiltere’nin gelecek maçlarını kazanmaları durumunda gol durumlarına göre 1. bitiren takım belli olacak.

İngiltere, C Grubu’nda ilk maçta Amerika ile karşı karşıya gelmiş ve 4. dakikada Steven Gerrard ile öne geçmelerine rağmen, Amerika’nın 40. dakikada Dempsey ile bulduğu gole cevap veremeyince maç 1-1 sona ermişti. Cezayir ise Slovenya ile karşı karşıya gelmişti ve maçtan 1-0 mağlup ayrılmıştı. 73. dakikada maça sonradan giren Abdelkader Ghezzal oyundan atılmıştı ve Robert Koren’ın 79’daki golü Slovenya’ya galibiyeti getirmişti. İngiltere Cezayir Maç Tahmini.

1966 yılında Dünya Kupası kazanan İngiltere‘nin bu maçta zorlanmadan galip gelmesi bekleniyor. Kadrosunda oldukça kaliteli futbolcular bulunduran İngiltere, Amerika maçında yaşanan hayal kırıklığının ardından bu maçta kendini affettirmek isteyecektir. Defansta Terry, orta sahada Gerrad ve Lampard, forvette ise Rooney ile her mevkide kaliteli oyuncular bulunduran İngiltere’nin şu anda tek sıkıntısı var o da kaleci. Kaleci seçiminde sıkıntı yaşayan Capello’nun kaleye James yerine Green’i alması, Amerika maçında yenen hatalı gol sonrası, kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.

Cezayir ise 1990 yılında ev sahipliği yaptığı Afrika Kupası’nı müzesine götürmüş, 1996 ve 2004 yıllarında ise çeyrek finale kalmıştı. Dünya Kupası’na 3. kez katılan Cezayir, gruptaki ilk maçında Slovenya karşısında 1-0 mağlup olmuş ve zaten düşük olan gruptan çıkma şansını zora sokmuş oldu. Cezayir’in en önemli futbolcuları ise Rangers’ta forma giyen Madjid Bougherra ve Wolfsburg’lu Karim Ziani.

İlk maçını kaybetmesinin ardından Cezayir‘in gruptaki şansının gerçekten zora girdiğini söyleyebiliriz. Bu maçta en azından beraberlikle ayrılmak için herşeylerini ortaya koymak zorundalar ama bunun bile onlar için yeterli olacağından şüpheliyim. Bence İngiltere rahat bir galibiyet alarak 4 puana ulaşacaklardır. İngiltere’nin 3-0 kazanarak taraftarlarından bir nevi özür dilemesi benim için sürpriz olmayacaktır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir