Almanya İngiltere Maç Tahmini 27 Haziran 2010

Almanya İngiltere Maç TahminiGüney Afrika 2010 Dünya Kupası’nda 2. tur maçları, 27 Haziran Pazar günü Almanya – İngiltere maçıyla devam ediyor. D Grubu’nu 1. sırada bitiren Almanya ile C Grubu’nun 2.si İngiltere çeyrek finale çıkmak için karşılaşıyorlar.

Almanya 3 Avrupa Kupası, 3 Dünya Kupası sahibi, İngiltere ise 1 kez Dünya Kupası kazanmış bir takım. Kupaları bir yana bırakırsak bile iki takım da her zaman en başarılı takımlardan ve şüphesiz bu takımlardan birinin daha 2. turda elenecek olması üzücü. İngiltere, bu seneki performansı ile taraftarını memnun edemiyor ama grup maçları sona erdi ve artık kimsenin yenilgiye tahammülü yok.

Almanya gruptaki ilk maçında Avusturalya’yı 4-0 yenerek oldukça etkileyici bir başlangıç yapmıştı. Ardından, Sırbistan ile oynadığı maçta Miroslav Klose kırmızı kart görmüş ve bunun hemen ardından yediği golle mağlup olmuştu. Son maçta ise Gana’yı mağlup ederek 6 puanla grubu 1. tamamladı. İngiltere ise ilk maçında ABD ile 1-1 berabere kalmış ve taraftarlarını üzmüştü. Bunun ardından Cezayir ile oynayan İngiltere, Cezayir ile 0-0 berabere kalmış ve gruptan çıkma şansını son maça bırakmıştı. Slovenya’yı son maçta 1-0 yenen İngiltere, aynı puana sahip olan ABD’nin attığı gol sayısı ile geride kaldı ve 2. oldu.

Almanya’da Cacau, sakatlığı nedeniyle İngiltere karşısında forma giyemeyecek. Klose ise kart cezasının ardından, muhtemelen ilk 11deki yerini alacak. Sakatlığı devam eden Bastian
Schweinsteiger’ın durumu belirsizliğini korurken, Almanlar babaannesi vefat eden Mesut Özil’in maçta oynamasını umuyor.

İngiltere’de ise Ledley King sakatlığı nedeniyle oynayamayacak ve kart cezası sona eren Jamie Carragher’ın ilk 11’de yerini alması bekleniyor. Son maçta sakatlanarak oyundan çıkan Rooney’nin maçta oynaması bekleniyor. Fildişi Sahili teknik direktörü ve daha önce İngiltere teknik direktörlüğü de yapmış olan Sven-Goran Eriksson, İngiltere’nin Almanya’yı yenebileceğini söyledi. Almanya’nın ilk maçtaki farklı galibiyeti beklenti içine sokmuştu ama ikinci maçtaki mağlubiyet taraftarları üzdü. Almanya’dan bu maçta da güzel oyununu sürdürmesi bekleniyor. İngiltere’nin oyunu ise taraftarları memnun etmiyor ve bu maçı kazanmak istiyorsa bunu değiştirmek zorunda. Bence Almanya bu maçta da güzel oyununu sürdürerek İngiltere’yi 2-1 ile geçecek ve adını çeyrek finale yazdıracaktır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir