Fransa Hollanda Maç Tahmini 31 Ağustos 2017

Fransa Hollanda 31 Ağustos 2017 futbol bahisleri.Son Avrupa Kupası’nın ev sahibi Fransa, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’ndaki 7. maçında, son Avrupa Kupası’na katılmayı başaramayan Hollanda’yı konuk edecek. Kıyasıya mücadelenin olduğu A Grubu’ndan çıkmak isteyen takımları yakından ilgilendiren mücadele, 31 Ağustos Perşembe günü Stade de France’de oynanacak ve 21.45’te başlayacak.

Euro 2016’nın ev sahibi Fransa, A Grubu’ndan lider çıktıktan sonra, İrlanda Cumhuriyeti, İzlanda ve ardından son Dünya Kupası’nın sahibi Almanya’yı eleyerek finale çıkmıştı. Kendi evinde kaldırmak için oldukça iddialı olduğu kupada, Portekiz’e uzatmada yediği golle mağlup olarak turnuvayı 2. tamamlamıştı. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde, A Grubu’nda berabere kaldığı İsveç ile tekrar aynı gruba düşen Fransa, gruptaki ilk maçında, deplasmanda Belarus ile 0-0 berabere kalarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Sonrasında; Bulgaristan’ı 4-1, Hollanda’yı deplasmanda 1-0, İsveç’i 2-1 ve Lüksemburg’u 3-1 mağlup ederek çok iyi bir ritim yakalmış ve 4 maçı üst üste kazanmışlardı. Grupta liderliğe yerleşen Fransa, grupta oynadığı 6. ve son maçta, Haziran ayında konuk olduğu İsveç karşısında mağlup olarak grubun liderliğini İsveç’e kaptırmıştı. Müthiş bir jenerasyon yakalayan Fransa’da, kadronun her yerinde üst düzey oyuncular ve onların üst düzey alternatifleri mevcut. Paul Pogba, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele gibi yıldızları barındıran kadroları önümüzdeki Dünya Kupası ve sonrasındaki Avrupa Kupası için onları oldukça iddialı bir pozisyona koyuyor.

Son Avrupa Kupası elemelerinde Türkiye ile aynı grupta yer alan ve Euro 2016’ya katılamayan Hollanda, eski günlerini mumla arıyor. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’ndaki ilk maçında İsveç deplasmanına giden ve 1 puanı 1 golle alan Hollanda, Belarus’u 4-1 geçtikten sonra Fransa’yı konuk etmiş ve 1-0 mağlup olmuştu. Rahat geçen Lüksemburg deplasmanından sonra, Bulgaristan karşısında aldıkları beklenmedik mağlubiyet, onları geri plana itti. Haziran ayında Lüksemburg’u 5-0 mağlup etmesine rağmen 10 puanla grubun 3. sırasında kaldı. Grubun averaj takımı olan Lüksemburg ile iki maçını da yapan Hollanda’nın işi zor görünüyor. Fenerbahçe’den sonra Hollanda’nın başına geçen Advocaat’ın Hollanda’daki kötü gidişe bir son vermesi bekleniyor, ancak İsveç ve Fransa’nın aldığı başarılı sonuçlar, Hollanda’nın işini zora sokuyor. Fenerbahçe’den Van Persie, 2 sene aradan sonra kadroya davet edilirken, eski Galatasaraylı Wesley Sneijder ise yine kadroda kendine yer buldu.

Fransalı oyuncular oldukça formda ve transfer döneminde de büyük ilgi görüyorlar. Takımlarında gösterdikleri kaliteyi milli maçta da sahaya yansıtarak Hollanda’yı mağlup edeceklerdir.

Skor tahminim 2-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir