Bursaspor Fenerbahçe Maç Tahmini 8 Aralık 2017

Bursaspor Fenerbahçe 8 Aralık 2017 futbol bahisleri.Türkiye Süper Lig‘in 14. haftasının sonunda üst sıralardaki takımlar arasındaki puan farkı azalırken, liderlik yarışı ligin ilk yarısının bitimine yaklaşırken iyice kızıştı. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan iki takım Bursaspor ve Fenerbahçe, 15. haftanın açılış mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 8 Aralık Cuma günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele 20.00’da başlayacak.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı hayal kırıklığının ardından kadrosunda önemli değişiklikler yapan Bursaspor, sezona Başakşehir deplasmanında aldığı mağlubiyetle başlamıştı. Ligin 3. haftasında Beşiktaş, 6. haftasında Galatasaray ve 7. haftasında ise Kayserispor’a mağlup olurken, bu 7 maçta 3 de galibiyet aldılar. Ligin 7. haftasında aldığı Kayserispor yenilgisi, Bursaspor’un Türkiye Süper Lig’de aldığı son yenilgi oldu ve bu tarihten sonra Bursaspor çıkışa geçti. Osmanlıspor karşısında 3-1, Antalyaspor karşısında 4-0, Karabükspor karşısında 2-1 ve bu hafta konuk oldukları Konyaspor karşısında 3-0 kazandılar. Sivasspor ve Göztepe ile golsüz berabere kalırken, Kasımpaşa deplasmanından 1 puanı 2 golle aldılar. Bu sezon kendi sahalarında oynamış oldukları 7 karşılaşmada, sadece Galatasaray karşısında mağlup oldular ve sadece Göztepe ile berabere kaldılar ve geriye kalan 5 karşılaşmayı kazandılar. Toplamış oldukları 24 puanla, aynı puana sahip Göztepe’nin önünde, 6. sıradalar.

Aykut Kocaman yönetiminde hala istediği yere ulaşamayan Fenerbahçe, ligin ilk iki haftasında, hem Göztepe ile hem Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Ligin 3. haftasında aldığı galibiyetin ardından, 4. haftada Başakşehir karşısında, kendi sahasında ilk mağlubiyetlerini aldılar. Alanyaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle çıkışa geçme belirtileri gösterirken, Akhisarspor maçını da kaybetmeleri herkesi şaşırttı. Bursaspor gibi ligin 7. haftasında aldığı mağlubiyetten sonra mağlup olmadılar, ancak Yeni Malatya’yı 3-1 mağlup ettikten sonra; Galatasaray, Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarından beraberlikle ayrılarak, üst üste 3 maçta berabere kaldılar. Osmanlıspor karşısında alınan beraberliğin ardından, Aykut Kocaman’dan istifa sinyali gelirken, hareketli geçen birkaç günün ardından, Fenerbahçe’de sular duruldu ve bir istifa gerçekleşmedi. Ancak Fenerbahçe, bu maçın ardından yükselişe geçti. Sivasspor karşısında 4-1 kazandıktan sonra, Antalyaspor’u 1-0 mağlup ettiler ve son olarak da bu hafta Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup ettiler ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada puanını 26’ya çıkararak, zirve ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi.

Her iki takım da iyi bir form yakalamış durumda. Ancak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe bu maçı kazanmak zorunda.

Skor tahminim 0-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir