Türkiye Hırvatistan Maç Tahmini 5 Eylül 2017

Türkiye Hırvatistan 5 Eylül 2017 futbol bahis tahminleri.Ukrayna karşısında aldığı mağlubiyetle, gruptan çıkma şansını bir kez daha zora sokan Türkiye, grupta çıkacağı 8. maçta, grubun en iyi takımı olan Hırvatistan ile karşılaşacak. 5 Eylül Salı günü Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanacak olan ve Türkiye için tamam ya da devam manasına gelecek olan mücadele 21.45’te başlayacak.

Fatih Terim’in yer aldığı pek çok skandalın ardından, tecrübeli teknik direktörün görevine son veren Türkiye Futbol Federasyonu, milli takımın başına Rumen teknik adam Mircea Lucescu’yu getirmişti. Mircea Lucescu’nun ilk hamlelerinden biri, milli takımdan emekliliğini açıklayan Arda Turan’ı, takıma geri dönmeye ikna etmek olurken, tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu da bir kez daha kadroya dahil edildi. Oğuzhan Özyakup, ilk anda kadroya dahil edilmezken, bu konuda haberlerin çıkmasının ardından, apar topar kadroya katıldı. Ukrayna maçından önce, “Ukrayna takımını Andriy Andriy Shevchenko’dan daha iyi biliyorum” açıklaması yapan Mircea Lucescu, maç öncesinde beklentileri yükseltirken, özgüveni takıma da aşıladı. Ancak dün gerçekleşen mücadelede, milli takım her manada hayal kırıklığı yarattı. Birkaç pas yapmakta bile zorlanan Türkiye, Ukrayna’nın baskılı oyununu açamadı ve neredeyse bütün maç geriye ve yana oynadı. Maç içerisinde, Yarmolenko ve Konoplyanka sayesinde pek çok pozisyona giren Ukrayna, ilk golü ofsaytten atmış olmasına rağmen, maç içerisinde harcadıkları pozisyonlarla yine de farka gidebilirdi. Bu maçtan 2-0 mağlup ayrılan Türkiye, oyunu ile hiç umut vermezken, matematiksel olarak hala gruptan çıkabilir. Ancak Türkiye grubun en iddialı 2 ekibi Hırvatistan ve İzlanda karşısına çıkacak.

Euro 2016 Elemeleri H Grubu’nda yer almış olan Hırvatistan, tek bir mağlubiyet alarak gruptan 2. olarak çıkmış ve Euro 2016’ya katılma hakkı kazanmıştı. Euro 2016’da Türkiye’nin de yer aldığı D Grubu’nda bulunan Hırvatistan, ilk maçta Türkiye’yi Modric’in golüyle geçerken, Çekya’ya beklenmedik bir şekilde puan kaybetmiş, ancak son maçta İspanya’yı yenerek gruptan lider çıkmıştı. Son 16 turunda ise turnuvayı kazanan Portekiz’e mağlup olarak turnuvaya veda etmişlerdi. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda ise yine Türkiye ile aynı gruba düştüler ve daha ilk maçlarında Türkiye ile karşılaştılar. Kendi sahalarındaki maçtan 1 puanla ayrıldıktan sonra, 4 maçtan üst üste galip ayrılarak grupta liderliğe yükseldiler. Türkiye haricinde gruptaki her takım karşısında galibiyeti bulunan Hırvatistan, İzlanda deplasmanında mağlup olarak 3 puanı deplasmanda bıraktılar. Dün Kosova ile oynamaları gereken maç 25. dakikasında yoğun yağış nedeniyle ertelenirken, Ukrayna’nın Türkiye karşısında kazanmasıyla, maç eksiğiyle 2. sıraya gerilediler.

Futbol olarak hiçbir şey ortaya koyamayan Türkiye, Hırvatistan’a zorluk çıkaramayacaktır.

Skor tahminim 0-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir