Meksika Şili Maç Tahmini 19 Haziran 2016

Meksika Şili 19 Haziran 2016 futbol bahis tahminleri.Copa America’da grup maçları tamamlandı ve çok çekişmeli geçmesi beklenen 4 çeyrek final mücadelesi, bizi bekliyor. Kupanın son şampiyonu Şili, bu sene gümbür gümbür gelen Meksika ile eşleşti ve bu turdaki en dikkat çekici eşleşme bu oldu. Kazananın, yarı finalde Peru – Kolombiya galibiyle eşleşeceği maç, 19 Haziran 2016 Pazar günü oynanacak ve 05.00’da başlayacak.

Meksika, turnuvaya gelirken müthiş bir dönem geçirdi diyebiliriz. Ekim 2015’te takımın başına geçen teknik direktörleri Juan Carlos Osorio yönetiminde çıktıkları 11 maçta, henüz mağlubiyet almadılar. Bu 11 maçın ise sadece 1 tanesinde sahadan beraberlikle ayrıldılar. O maç da, gruptan çıkmayı garantiledikten sonra, Venezuela ile oynadıkları maçtı. Osorio’nun o maçta çıkardığı kadroya bakınca, yoğun turnuva temposunu da göze alarak, rotasyona gittiğini görüyoruz. Grupta; Uruguay’ı 3-1, Jamaika’yı 2-0 ile geçtiler. Turnuva öncesi oynadıkları hazırlık maçlarında, Paraguay’ı 1-0 ve şimdi çeyrek finalde karşılaşacağı rakibi Şili’yi de, yine 1-0’lık skorla yenmişlerdi. Javier Hernandez, namıdiğer Chicharito, Jesus Corona, Hirving Lozano, Hector Herrera, Andres Guardado ve Hector Mereno gibi önemli isimlere sahipler. Özellikle Porto’lu Jesus Corona, bu turnuvada sergilediği performansla büyük takımlara göz kırpıyor.

Şili, turnuvanın en güçlü kadrolarından birine sahip. Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Charles Aranguiz, Eduardo Vargas, Gary Medel ve Claudio Bravo gibi Avrupa’nın önemli takımlarından oynayan oyunculara sahipler. Alexis ve Vargas, golleri ile takımı sırtlarken, Barcelona’dan tanıdığımız Bravo, turnuvada şu ana kadar oynanan 3 maçta da, hatalı goller yedi. Bravo seviyesindeki bir kaleciden beklenmeyecek hatalar, Şili’nin gruptan çıkmasını engellemedi. Arjantin’e 2-1 yenildikleri ilk maçtan sonra, Bolivya’yı 2-1, Panama’yı 4-2 ile geçtiler ve grubu 2. sırada tamamlayarak, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiler. Geçtiğimiz günlerde Sevilla ile anlaşan Sampaoli ile şampiyon olan takımın oyunundan pek eser kalmamışa benzese de, kaliteli ayakları ile turnuvaya tutunmayı başardılar.

Meksika, turnuvanın hiç şüphesiz en iyi teknik adam performansı gösteren takımı. Çok iyi kurulmuş bir takım ve tıkırında işleyen bir düzen var. Kadroları Şili kadar iyi görünmese de, oynadıkları futbol ile turun, belki de kupanın favorisi onlar.

Skor tahminim 3-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir