İspanya Çek Cumhuriyeti Maç Tahmini 13 Haziran 2016

İspanya Çek Cumhuriyeti 13 Haziran 2016 futbol tahminleri.EURO 2016’da ilk maçlar oynanmaya başlıyor ve Türkiye ile aynı grupta yer alan İspanya ve Çek Cumhuriyeti turnuvadaki ilk maçlarına çıkıyor. Türkiye’nin de gruptan çıkması için oldukça önemli olan bu maç, 13 Haziran Pazartesi günü, saat 16.00’da başlayacak ve Stadium de Toulouse’de oynanacak.

EURO 2008 ve EURO 2012 olmak üzere, son 2 turnuvanın şampiyonu olan İspanyollar, araya bir de 2010’da aldıkları Dünya Kupası şampiyonluğunu sıkıştırmışlardı. Uluslararası turnuvalarda ilk kez, 3 kupa üst üste kazanan tek takım olan İspanyollar, bu rekoru geliştirme şansını, inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadıkları, 2014 Dünya Kupası’nda kaybetmişlerdi. Henüz grup aşamalarında, Hollanda’ya 5-1 ve Şili’ye 2-0 yenilerek turnuvaya veda etmişlerdi. Euro 2016’da, bu hayal kırıklığını telafi etmek istiyorlar ve başarıya oldukça açlar. Bunun sinyallerini, eleme gruplarında oynadıkları 10 maçın 9’unu kazanarak ve bu süreçte kalelerinde sadece 3 gol görerek verdiler zaten. Hazırlık maçlarında; Bosna Hersek’i 3-1, Güney Kore’yi 6-1 ile geçtiler. Son maçlarında ise Gürcistan’a sürpriz bir şekilde 1-0 mağlup oldular. Bu maça kadar, toplamda 12 maçtır mağlup olmuyorlardı ve bu 12 maçta sadece 3 gol yemişlerdi. EURO ve Dünya Kupası’nda şampiyon olan kadroya göre savunma güçlerinden bir şey kaybetmemiş gibi duruyorlar, ancak hücumda eskisi kadar güçlü değiller. Xavi, David Villa, Fernando Torres gibi isimlerin eksikliği, çok fazla hissediliyor. Tüm bunlara rağmen; Koke, Iniesta, Fabregas, David Silva, Morata ve Pedro gibi hücum yönü güçlü oyunculara sahipler.

Çek Cumhuriyeti, mütevazı kadrosu ile iyi işler yapmaya devam ediyor. Turnuva öncesi, elemelerde Türkiye ile aynı grupta olan Çekleri oldukça yakından tanıdık. Hollanda’nın da olduğu grubu lider bitirip turnuvaya direk katılım hakkı kazanarak herkesi şaşırttılar. Yıldız diyebileceğimiz oyuncuları Petr Cech ve Tomas Rosicky var ki, biri kaleciyken diğeri ise 36 yaşında ve ne kadar süre alacağı merak konusu. Tomas Necid, David Pavelka, Tomas Sivok ve Michal Kadlec gibi tanıdık isimler de, kadroda yer alıyor.

İspanya, sadece bu maçın veya grubun değil, turnuvanın favorilerinden bir tanesi. Son Dünya Kupası’ndaki gibi bir sürpriz olmazsa, gruptan rahat çıkmaları işten bile değil.

Skor tahminim 2-0. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir