Leverkusen PSG Maç Tahmini 18 Şubat 2014

Leverkusen PSG 18 Şubat 2014 Futbol Tahminleri.Bundesliga’da 2. sırada yer alan ve Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndan 2. olarak bir üst tura çıkan Leverkusen, Fransa 1. Lig’de bir kez daha şampiyonluğa doğru giden ve Şampiyonlar Ligi C Grubu’nu lider tamamlayarak üst tura çıkan PSG ile karşılaşacak. Bay Arena’da oynanacak olan 2. Tur ilk maçı, 18 Şubat Salı günü 21.45’te başlayacak.

Bundesliga’ya iyi başlayan ve Dortmund sakatlıklarla boğuşurken 2. sırayı onlardan alan Leverkusen, o günden beri 2. sırayı kaptırmadı. Ligin ilk devresinde oynadıkları son iki maçta da beklenmedik şekilde mağlup olarak, ilk devreyi, 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 2. sırada tamamladılar.

LeverkusenPSG karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Devre arasında oynadıkları 3 hazırlık maçından 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Transfer dönemindeyse, Andres Guardado’yu Valencia’dan sezon sonuna kadar kiralayarak orta sahalarını kuvvetlendirdiler. Sezonun ilk yarısında aldıkları en büyük mağlubiyet, şüphesiz Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda gittikleri Manchester United deplasmanındaydı. Ancak aldıkları mağlubiyetin ardından ligde oynadıkları 2 maçtan galibiyetle ayrıldılar. Grupta sadece Manchester United’a mağlup oldular ve Shaktar deplasmanından da beraberlikle ayrıldılar, ama gruptan 2. çıkmayı başardılar. Ligin ikinci devresine de mağlubiyetle başlayarak, 3 maç ard arda kaybettiler. Son iki haftada aldıkları galibiyetlerle yine Dortmund’u kendilerinden 4 puan uzakta tutmayı başardılar.

Ligdeki ilk iki maçlarından beraberlikle ayrılmasına rağmen, Paris Saint-Germain 10. haftada ele geçirdiği liderliği hala kaptırmadı. Ligin ilk yarısında ve hatta bu sezon oynadıkları maçlarda, sadece 1 kez mağlup oldular ve o da ligin 17. sırasında bulunan Evian TG deplasmanındaydı. Ligin ilk yarısında, kendi sahasında oynadıkları 10 maçta 7 galibiyet ve 3 beraberlik aldılar, deplasmanda ise 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. 44 puan toplayarak ilk yarıyı lider tamamladılar ve Real Madrid ile oynadıkları hazırlık maçından mağlup ayrıldılar. Transfer döneminde ise, yine boş durmadılar ve Newcastle United’dan Yohan Cabaye’yi 25 milyon Euro karşılığında kadrolarına kattılar. İkinci yarıda oynadıkları 5 maçta 3 kez kazandılar ve son 2 deplasman maçlarından mağlubiyetle ayrıldılar.

Leverkusen, Bundesliga’da oldukça iyi ilerliyor, ancak PSG karşısında ciddi bir tehdit olacaklarını düşünmüyorum. PSG deplasmanda kazanacaktır.

Skor tahminim 1-2. BetsKING′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir