Dortmund Hannover 96 Maç Tahminleri 19 Ekim 2013

Borussia Dortmund Hannover 96 19 Ekim 2013 Futbol Tahminleri.Milli maçların ardından tekrar liglere dönerken, Almanya’nın zirvesine oynayan Dortmund, mağlup tamamladığı Mönchengladbach deplasmanının ardından, Bundesliga’nın 4. sırasındaki Hannover 96’yı sahasında konuk ediyor. Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, 19 Ekim Cumaretsi günü, saat 16.30’da başlayacak.

Almanya liginde geçtiğimiz sene Bayern Münih’e dur diyemeyen Dortmund, ligin 8. haftasında Mönchengladbach deplasmanında 2-0 mağlup olarak, zirveyi Münih’e kaptırmıştı. Ligin ilk 5 haftasında kayıpsız giden Dortmund, 6. haftada oynadığı Nürnberg deplasmanını 1-1 tamamlayarak 1 puan almış ve liderliği averaj farkıyla Münih’e bırakmıştı.

Ancak, ertesi hafta konuk ettiği Freiburg karşısında 5 gol birden bularak, averaj farkını kendi lehine çevirerek, bir kez daha liderliği ele geçirmişti. Milli maçlardan önceki hafta da Mönchengladbach’a konuk oldular ve maçın sonucunda ilk kez liderlikten puan farkıyla uzak kaldılar. 80. dakikasına kadar sessiz geçen maç, Mats Hummels’ın gördüğü kırmızı kart ile değişti. Max Kruse’nin penaltından bulduğu golün ardından, Raffael de farkı 2’ye çıkardı ve Dortmund bu sezon Bundesliga’daki ilk mağlubiyetini almış oldu. Şampiyonlar Ligi F Grubu’na Napoli deplasmanında mağlubiyetle başlayıp, Marsilya’yı 3-0 yenen Dortmund, averaj farkıyla grubun 2. sırasında yer alıyor ve Hannover 96 maçının ardından, grubun lideri Arsenal’ın konuğu olacak.

Geçtiğimiz sezon, Bundesliga’yı 9. sırada tamamlayan Hannover 96, bu sezon oynadığı 8 maçın 5‘ini kendi sahasında oynadı ve bu maçların 4‘ünden 3 puan alırken, 1‘inden beraberlikle ayrıldı. Ancak bu başarıya deplasman maçlarında uzak kaldılar ve oynadıkları 3 deplasman karşılaşmasını da kaybederek, 13 ve 0 averajla, ligin 5. sırasında yer aldılar. 6. haftada aldıkları Augsburg galibiyetinin ardından, ligin 3. sırasında yer alan Leverkusen’a 2-0 mağlup oldular ve son maçlarında da Hertha Berlin’i konuk edip, 1-1 biten maçta 1 puanla yetinmek zorunda kaldılar.

Dortmund, her ne kadar Mönchengladbach karşısında bir felaket yaşamış olsa da, bu sene ligdeki zirve yarışından kopacak gibi görünmüyor. Son 2 maçında galibiyet alamayan Hannover 96 karşısında 3 puan alacaklardır.

Skor tahminim 2-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir