Chelsea Basel Maç Tahminleri 18 Eylül 2013

Chelsea Basel 18 Eylül 2013 Maç Tahminleri.Geçen sene UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali’nde karşı karşıya gelen iki ekip, bu sene Şampiyonlar Ligi 1. Tur E Grubu’nda ilk maçlarını oynamak için tekrar karşı karşıya geliyorlar. Basel’in Chelsea’ye konuk olacağı bu maç 18 Eylül Çarşamba, saat 21.45’te Stamford Bridge’de oynanacak.

Geçtiğimiz sezon, geçici olarak takımın başında olduğunun bilincinde olan Rafael Benitez yönetiminde, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nu Juventus ve Shaktar’ın ardından 3. tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi Final’inde Fenerbahçe’yi Yarı Final’de eleyen Benfica’yı yenerek şampiyon olan Chelsea, beklendiği gibi sezon sonunda Benitez ile yollarını ayırarak, takımın başına Jose Mourinho’yu getirdi.

Transfer döneminde pek çok oyuncusunu kiralık gönderen Chelsea, 3 oyuncusuyla da yollarını ayırdı ve bunlardan biri de Trabzonspor’a transfer olan Florent Malounda. Kadrosuna 7 oyuncu katan Chelsea, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Willian Silva’ya 30 milyon Pound ödedi ve transfer dönemi bitmeye yakın da, bir başka Anzhi oyuncusu Samuel Eto’o’yu kadrosuna kattı. Uluslararası Şampiyonlar Kupası Finali’nde Real Madrid’e mağlup olan Chelsea, UEFA Süper Kupa’yı Bayern Münih’e penaltılarda kaybederek sezona başladı ve İngiltere Premier Lig’de oynadığı 3 mücadelede 7 puan topladı. Kendi sahasında oynadığı Hull City karşılaşmasını 2-0 ve Aston Villa karşılaşmasını 2-1 kazandıktan sonra Manchester United’a konuk olan Chelsea, 0-0 beraberlikle ayrılmıştı ve bu hafta da Basel ile karşılaşmadan önce Everton’ın konuğu olacaklar.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’ne Play-Off’ta elenerek Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi’nde başlayan Basel, gruptan çıktıktan sonra Zenit ve Tottenham gibi zorlu rakipleri eleyerek geldiği Yarı Final’de Chelsea’ye iki maçta da elenerek veda etmişti. Kısa bir hazırlık dönemi geçiren Basel, Şampiyonlar Ligi elemelerine 3. Tur’dan katıldı ve fazla zorlanmadan Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı başardı. İsviçre Süper Lig’e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Basel, oynadığı 7 maçta aldığı 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle, ligin 3. sırasında yer alıyor. Chelsea maçı öncesinde, İsviçre Kupası 2. Tur mücadelesinde Münsingen’e konuk olacak olan Basel, Chelsea maçı öncesinde fazla yorulmayacaktır. Jose Mourinho ve yeni transferleriyle Chelsea, Basel’i kendi sahasında rahat yenerek iyi bir başlangıç yapacaktır.

Skor tahminim 3-0. Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir