Fenerbahçe Salzburg Maç Tahmini 6 Ağustos 2013

Fenerbahçe Salzburg 6 Ağustos 2013 Futbol Tahminleri.Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’i 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanan ve 3. Eleme Turu’nda Salzburg ile karşılaşan Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmadan 1-1‘lik beraberlikle ayrılmıştı.

Geçen sene Play-off’ta elenen Fenerbahçe, bu sene de Play-off’a kalabilmek için, 6 Ağustos Salı akşamı saat 21.45’te, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda, Salzburg karşısına turu geçmek için çıkacak.

Bu sezon yaptığı Alper Potuk, Bruno Alves, Michal Kadlec, Samuel Holmen transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe’de, Aykut Kocaman’ın ayrılığının ardından, koltuğu devralan kişi Ersun Yanal olmuştu. Ersun Yanal ile oynadığı ilk iki hazırlık maçını 4-0 kazanan Fenerbahçe, ilk ciddi sınavı olan son hazırlık karşılaşmasında karşılaştığı PSV’ye 2-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşamıştı.

FenerbahçeSalzburg karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Dün akşam, Avusturya Bundesliga’ya hızlı başlayıp ilk iki maçını da 5-1 kazanan Salzburg deplasmanına giden Fenerbahçe, her ne kadar zorlanmış olsa da son dakikada kazandığı penaltıyla beraberliği yakalayarak, tur için avantajlı bir sonuç elde etmiş oldu. Maçın büyük bölümünde Salzburg’un baskısına karşı koyamayan Fenerbahçe, rakibine pek çok pozisyon verdi. 68. dakikada Alan’ın şık golüye öne geçen Salzburg, Cristian’ın oyuna girmesiyle dirilen Fenerbahçe’ye pozisyon vermeye başladı. Ancak, 90+3’te Sow’un ortasına el ile müdahale sonrasında bir penaltı gelmeseydi, skor Fenerbahçe için iyi olmayacaktı. Cristian’ın penaltısıyla durumu eşitleyen Fenerbahçe, Avusturya’dan avantajlı bir skorla dönmüş oldu.

Geçen sezon ligi 2. sırada tamamlayan Salzburg, bu sene oynadığı 4 hazırlık maçının 3‘ünden galip ayrılmıştı. Sezon’un ilk maçında, SC Wiener Neustadt deplasmanından 5-1 galip ayrıldıktan sonra, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Avusturya Wien’i ağırlamış ve o maçtan da 5-1 galip ayrılmayı başarmışlardı. Fenerbahçe karşısında da genç ve dinamik kadrosuyla baskılı başlayan Salzburg, gol pozisyonlarına girmesine rağmen Volkan’ı geçemeyince, 68. dakikadaki gollerine kadar, üstün oynadıkları karşılaşmada gol bulamamışlardı. O dakikada Alan’ın iyi kontrolü ve Volkan’ın üzerinden topu aşırtması, maçın seyrini değiştirmişti. Her ne kadar maçı kazanmak üzere görünseler de, son dakikada topa yapılan elle müdahale, işleri tersine döndürdü ve Fenerbahçe evine avantajlı bir skorla döndü.

Fenerbahçe kendi sahasında, taraftarının da desteğiyle maçı kazanacaktır. Her ne kadar bu maçta kötü oynasalar da, önlerinde hazırlanmak için bir haftaları var ve kendi seyircileri önünde Salzburg’a karşı daha rahat oynayacaklardır.

Skor tahminim 2-0.
Bets10′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir