Inter Lazio Maç Tahmini 30 Aralık 2017

Inter Lazio 30 Aralık 2017 futbol bahis tahminleri.İtalya’nın en önemli ekiplerinden Inter, kendini bulduğu ve şampiyonluk için iddialı olduğu sezonun 19. haftasında, ilk yarıdaki son maçında Lazio’yu konuk edecek. 30 Aralık Cumartesi günü San Siro’da oynanacak olan karşılaşma, 20.00’da başlayacak.

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde grubu sonuncu tamamlayan ve ligi Milan’ın ardından 7. sırada bitiren Inter, takımın başına Luciano Spalletti’yi getirdi ve sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk maçında Fiorentina’yı 3-0 mağlup ettikten sonra, Roma deplasmanında da 3-1 kazandılar. SPAL ve Crotone karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetlerinin ardından, bu sezonki ilk puan kayıplarını Bologna deplasmanında, ligin 5. haftasında aldılar. Sonraki 3 maçı kazandılar ve ezeli rakipleri Milan’ı da 3-2 mağlup ettiler. Lider Napoli deplasmanında golsüz beraberlik alarak 1 puan ile döndükten sonra 2 galibiyet daha alırken, ligin 12. haftasında, kendi sahalarındaki ilk puan kayıplarını Torino’yu konuk ettikleri maçta sürpriz bir şekilde yaşadılar. Atalanta, Cagliari ve Chievo’yu yendikten sonra ise düşüşe geçtiler. Juventus deplasmanından da beraberlikle döndükten sonra, Udinese’yi konuk ettikleri maçta mağlup oldular. Bu mağlubiyet, 16 maçlık yenilmezlik serisinin sonu olurken, ligdeki namağlup tek takım olan Inter de ilk mağlubiyetini almış oldu. Ancak 2 haftada sadece 1 puan alabilen Inter, bu hafta Sassuolo karşısında da kaybedince, Napoli ve Juventus ile aralarındaki puan farkı açılmış oldu. 18 maçta 12 galibiyet alan Inter, 40 puanla 3. sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan Lazio, bu sezon da oynadığı 17 karşılaşmanın ardından ligin 5. sırasında yer alıyor. Sezonun henüz ilk maçında SPAL’ı konuk ettikleri karşılaşmada berabere kalarak puan kaybederken, sonraki 3 hafta da galibiyet almayı başarmışlardı. Bu sezonki ilk mağlubiyetlerini de, 5. haftada konuk ettikleri Napoli karşısında 4-1 ile aldılar. Sonraki maçlarda üst üste aldıkları galibiyetlerle müthiş bir seri yakalarken, Juventus’u deplasmanda mağlup etmeyi başardılar ve Juventus’u kendi sahasında mağlup eden tek takım durumundalar. Yakaladıkları 6 maçlık galibiyet serisinin ardından, Roma deplasmanında aldıkları mağlubiyetle düşüşe geçtiler ve Fiorentina karşısında da puan kaybettiler. Sampdoria deplasmanında aldıkları galibiyet ise yükselişe geçmelerine yetmedi ve kendi sahalarında Torino’ya 3-1 mağlup oldular. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Atalanta ile 3-3 berabere kaldılar, ancak bu hafta konuk ettikleri Crotone’yi 4-0 mağlup ederek kendilerine geldiler.

İki takım da son haftalarında yeterince iyi değiller. Ancak bir an önce çıkış yakalaması gereken Inter’in bu maçtan galip ayrılmasını bekliyorum.

Skor tahminim 2-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir