Milan Juventus Maç Tahmini 28 Ekim 2017

Milan Juventus 28 Ekim 2017 futbol bahisleri.İtalya Serie A’da geçtiğimiz yılların aksine, hala liderliği eline geçiremeyen Juventus, bu sezon öncesinde el değiştirerek yeniden yapılanmaya giden bir başka İtalyan devi Milan’a konuk olacak. 28 Ekim Cumartesi günü San Siro’da oynanacak olan iki devin karşılaşması, 19.00’da başlayacak.

Yıllar boyunca eski ihtişamını aratan Milan, sezon sonunda Çinliler tarafından satın alınmış ve eski günlerine dönebilmesi için de devasa bir transfer bütçesi ayrılmıştı. Tam 11 oyuncuyu kadrosuna katarak yaklaşık 200 milyon Euro harcayan Milan kadrosundaki her alana takviye yapmıştı. Hakan Çalhanoğlu, Andrea Conti, Andre Silva’nın yanı sıra, en önemli rakibi Juventus’un yıldızı Leonardo Bonucci’yi de kadrosuna katan Milan, oldukça kaliteli bir kadro yarattı. Sezona, Crotone deplasmanında 3-0 galip gelerek başladılar ve ligdeki ikinci maçlarında ise Cagliari karşısında kazanarak 2’de 2 yaptılar. Ligdeki 3. maçlarında ise ilk mağlubiyetleriyle tanıştılar ve Lazio karşısında 4-1 kaybettiler. Sonraki 2 haftada kendi sahalarında oynadıkları Udinese ve SPAL maçlarını kazandıktan sonra ise ligde maç kazanamayarak oldukça geriye düştüler. Sampdoria ve Roma karşı kaybederek 4. sıradan gerilemeye başlayan Milan, ezeli rakibi Inter karşısında da 3-2 kaybederek, 3 hafta üst üste puan alamamış oldular. Bu hafta ise Genoa’yı konuk eden Milan, golsüz sonuçlanan maçtan 1 puanla ayrıldı ve bu sezonki ilk beraberliğini aldı, böylece 13 puan topladılar ve ligin 11. sırasında yer alıyorlar.

Bu sezon da kadrosuna önemli katkılar yapan Juventus, daha önceden kiraladığı Juan Cuadrado’yu ve Medhi Benatia’yı kadrosuna katarken, Douglas Costa’yı 6 milyon Euro karşılığında kiraladı ve geçtiğimiz sezonun fark yaratan oyuncularından Federico Bernardeschi’yi 40 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Sezona da galibiyetlerle başlayan Juventus, ligin ilk 6 haftasını kayıpsız geçtiler. Cagliari, Genoa, Chievo, Sassuolo’yu 2 ya da daha fazla farkla rahat geçerken, Fiorentina’yı 1-0 ve Torino’yu 4-0 mağlup ettiler. Ligin 7. haftasında Atalanta ile berabere kaldıktan sonra, kendi sahalarında Lazio’ya 2-1 mağlup oldular. Bu hafta ise konuk oldukları Udinese karşısında 6-2 kazandılar. 22 puanla Inter ve Napoli’nin gerisinde, ligin 3. sırasında yer alıyorlar.

Kötü giden Milan, bu sezonki en zorlu sınavlarından birine çıkacak ve Udinese karşısında farklı kazanan Juventus, bu deplasmandan da galip ayrılacaktır.

Skor tahminim 0-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir