Barcelona Real Madrid Maç Tahmini 13 Ağustos 2017

Barcelona Real Madrid 13 Ağustos 2017 futbol bahisleri.İki maçtan oluşan İspanya Süper Kupa’da, La Liga şampiyonu Real Madrid ile Kral Kupası sahibi Barcelona karşı karşıya gelecek. Camp Nou’daki ilk maç, 13 Ağustos Pazar günü oynanacak ve 23.00’da başlayacak.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi 2. turda PSG’yi 6-1’lik evsanevi geri dönüş ile eleyen Barcelona, çeyrek finalde Juventus karşısında gol bile bulamayarak elenmişti. La Liga’yı da yıllar sonra Real Madrid’in gerisinde tamamlayarak, beklentilerin gerisinde kalmıştı. Transfer döneminde ise almak istediği oyuncuların çoğu için kulüplerden olumlu cevap alamayarak, henüz beklenen büyük transferleri gerçekleştiremediler. İlk olarak, eski oyuncuları Gerard Deulofeu’nün geri alma opsiyonunu kullanarak 12 milyon Euro karşılığında alırken, sonrasında 5 milyon Euro karşlığında Marlon’u ve Dani Alves’in gidişiyle ciddi sıkıntı yaşadıkları sağ bek bölgesi için de Benfica’dan Nelson Semedo’yu 30 milyon Euro bedelle kadrolarına kattılar. Verrati’yi kadroya katma şansı olmayan Barcelona’nın önceliği olan Coutinho için de istenen bedeller oldukça yüksek ve Neymar’ın gidişiyle, Dembele için de istek artmış durumda. Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda, Neymar’ın üst düzey performasının da büyük katkısıyla kazanan taraf olan Barcelona, Neymar’ın gidişiyle, her anlamda düşüşte. Her ne kadar oyuncunun 222 milyon Euro’luk transfer bedeli, ellerine koz vermiş olsa da, piyasanın yükselmiş olması ve ihtiyaçlarının artması da hedeflerinin fiyatlarının da artmasına neden oldu.

Manchester United karşısında yine iyi oynayan Real Madrid, UEFA Süper Kupa’yı 4. kez müzesine götürmüş oldu. Barcelona’nın yaşadığı düşüşe karşı yükselişini sürdüren Real Madrid’de bu sezon satın alma opsiyonuyla 10 milyon Euro’ya Bayern Münih’e kiralanan James Rodriguez, 80 milyon Euro’ya Chelsea’nin yolunu tutan Alvaro Morata ve 30 milyon Euro’ya Manchester City’e giden Danilo ile yollar ayrılırken, 26 milyon Euro’ya Theo Hernandez ve 17 milyon Euro’ya Dani Ceballos kadroya katılan isimler oldular. Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda galibiyet alamayarak sonuncu olan Real Madrid, Manchester City’e 4-1, Barcelona’ya ise 3-2 mağlup olmuştu. Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda penaltılarda mağlup olduğu Manchester United ile UEFA Süper Kupa’da karşılaştıklarında ise kalitelerini sahaya yansıtarak, sezona kupayla başlama sevinci yaşadılar.

Barcelona’nın tekrar kaliteli oyuncuları çekebilmek ve kadrosundakileri kaybetmemek için gücünü göstermesi gerekiyor ve transfer sezonu soa ermeden bunu göstermeleri için en büyük şansları bu maçlar olacak. Barcelona’nın kendi sahasındaki bu karşılaşmadan galip ayrılmasını bekliyorum.

Skor tahminim 2-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir