Roma Juventus Maç Tahmini 30 Temmuz 2017

Roma Juventus 30 Temmuz 2017 futbol bahis.Kuzey Amerika’daki Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda son maçlar bu haftasonu oynanacak ve bu son maçlardan biri de Serie A’nın iki köklü ekibi Roma ve Juventus arasında oynanacak. 30 Temmuz Pazar akşamı oynanacak olan karşılaşma, 23.05’te başlayacak.

Sezonu, Juventus’un 4 puan gerisinde 2. sırada tamamlayan Roma, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi Play Off’un’da Porto’ya elenmiş ve UEFA Avrupa Ligi’nde yer almıştı. E Grubu’ndan mağlubiyet almadan çıktıktan sonra, 2. turda Villareal’i elemiş ancak 3. turda Lyon’a elenmişti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak olan Roma, bu transfer döneminde de oldukça aktifti. Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro karşılığında kadrolarına kattıkları Mohamed Salah, 42 milyon Euro karşılığında Liverpool’un yolunu tutarken, 2 yıl önce 4.5 milyon Euro’ya aldıkları Leandro Parades’te 23 milyon Euro karşılığında Zenit’e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 9 milyon Euro’ya aldıkları Antonio Rüdiger de 38 milyon Euro’ya Chelsea’ye giderken, bu 3 transferden büyük kar yapmış oldular. Bu sezon da gençlere yatırım yapan Roma, Rick Karsdorp’u 14, Cengiz Ünder’i 13.4 ve Lorenzo Pellegrini’yi 10 milyon Euro karşılığında kadrolarına katarken, Sassuolo’dan Gregoire Defrel’i de 20 milyon Euro karşılığında transfer ettiler. Pinzolo ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 8-0 kazanan Roma, Slovacko’yu da 1-0 mağlup etmişti. Uluslararası Şampiyonlar Kupası’ndaki ilk maçlarında Paris Saint-Germain ile 1-1 beraber kaldılar. 2. maçlarında ise Tottenham ile karşılaştılar ve Cengiz Ünder’in de gol bulduğu maçtan 3-2 galip ayrıldılar.

Serie A’da son 6 sezonun şampiyonu Juventus, bu sezon Şampiyonlar Ligi H Grubu’nu namağlup lider tamamlamış, Porto’yu Barcelona’yı ve Monaco’yu da yenilgi almadan geçerek, namağlup şekilde finale yükselmişti. Finalde, Real Madrid karşısında 4-1’lik ağır bir yenilgi almış olmasına rağmen, başarılı bir sezon geçirmişti. Kadrosunun en önemli oyuncularından Leonardo Bonucci’yi 42 milyon Euro karşılığında Milan’a gönderen Juventus’ta, Kingsley Coman 21 milyon Euro’ya Bayern Münih’in, Simone Zaza da 16 milyon Euro’ya Valencia’nın yolunu tutmuştu. Chelsea’den Juan Cuadrado’yu 20 milyon Euro’ya transfer ettiler ve Bayern Münih’ten Medhi Benatia’yı 17 milyon Euro’ya kadrolarına katarken, Douglas Costa’yı da 6 milyon Euro karşılığında kiraladılar. Arsenal’den Wojciech Szczesny’i ve Milan’dan Mattia De Siglio’yu kadrosuna katan Juventus, son olarak da Fiorentina’dan 40 milyon Euro’ya Federico Bernardeschi’yi kadrosuna kattı. Uluslararası Şampiyonlar Kupası’ndaki ilk maçlarında Barcelona’ya 2-1 mağlup olan Juventus, Paris Saint-Germain karşısında ise 3-2 kazanmayı başardı.

Serie A’yı bir kez daha Juventus’un kazanması olası görünüyor, ancak bu maçın sonucunun beraberlik olmasını bekliyorum.

Skor tahminim 1-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir