Sturm Graz Fenerbahçe Maç Tahmini 27 Temmuz 2017

Sturm Graz Fenerbahçe 27 Temmuz 2017 futbol bahisleri.UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçına 27 Temmuz Perşembe günü çıkacak olan Fenerbahçe, galibiyet alamadığı 5 hazırlık maçının ardından, Sturm Graz ile karşılaşacak. UPC-Arena’da oynanacak olan turun ilk maçı, 20.00’da başlayacak.

Geçtiğimiz sezonu Avusturya Bundesliga’nın şampiyonu Salzburg’un 21 puan gerisinde, ligin 3. sırasında tamamlayan Sturm Graz, hazırlık marçlarına 21 Haziran’da başlamış, Vasas’a 4-3 mağlup olurken, CSKA Moskova’yı 2-1 mağlup etmişti. Kopenhag ile berabere kalan Sturm Graz, son hazırlık karşılaşmasında Mlada Boleslav’a mağlup olmuştu. UEFA Avrupa Ligi elemelerine 2. ön eleme turundan giriş yapan Sturm Graz, Karadağ ekibi Mladost Podgorica ile eşleşmişti. Eşleşmenin ilk maçında, kendi sahalarında 1-0 mağlup olurken, deplasmanda oynadıkları rövanş karşılaşmasını 3-0 kazanarak turu geçen taraf oldular. ÖFB Kupası 1. turunda Hard’ı 3-0 ile geçen Sturm Graz, Avusturya Bundesliga’nın ilk maçında St. Polten’i de 3-2 mağlup ederek sezona 3 puanla başlamıştı.

Aykut Kocaman’ın gelişiyle tekrardan iyi zamanlarına dönmeyi uman Fenerbahçe, büyük bir değişim geçiriyor. Geçtiğimiz sezonun ortasında anlaştığı Mehmet Ekici’nin yanı sıra, Mathieu Valbuena’yı 1.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Fenerbahçe, Nabil Dirar için de 3.5 milyon Euro ödemişti. Carlos Kameni ve Mauricio Isla’yı bonservis ödemeden kadrosuna kattılar ve geçtiğimiz sezon sorun olan oyunculardan Emmanuel Emenike’yi 2.5 milyon Euro karşılığında Olympiakos’a gönderdiler. Kadroda istenmeyen bir diğer oyuncu olan Gregory van der Wiel ise hala kendine takım bulabilmiş değil. İlk hazırlık maçını, Romanya 1. Lig’ine yeni yükselen Juventus Bükreş ekibi ile yapan Fenerbahçe, maçtan 3-2 mağlup ayrılarak herkesi şaşırtırken, 2. hazırlık karşılaşmasında da Sporting Lisbon’a 2-1 mağlup olmuştu. Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında ise Marsilya’ya mağlup olarak 3’te 0 yaparken, Atletico Madrid ve Monaco karşılaşmalarında ise sahadan beraberlikle ayrıldı ve oynadığı 5 hazırlık karşılaşmasında da galibiyet alamamış oldu.

Sturm Graz oldukça iyi bir ritim yakalamış durumda, her ne kadar UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında 1-0 mağlup olmuş olsalar da, deplasmanda aldıkları 3-0’lık galibiyet ile güçlerini göstermişlerdi. Oldukça kötü bir hazırlık dönemi geçiren Fenerbahçe, bu maç için tam manasıyla hazır olmasa da, tecrübesiyle kazanacaktır.

Skor tahminim 0-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir