Barcelona Manchester United Maç Tahmini 27 Temmuz 2017

Barcelona Manchester United 27 Temmuz 2017 futbol bahis.Kuzey Amerika’daki Uluslararası Şampiyonlar Kupası’na Juventus galibiyeti ile başlayan Barcelona, kupadaki 2. maçında, ilk 2 maçında da mağlubiyet yüzü görmeyen Manchester United ile karşı karşıya gelecek. İki dünya devini karşı karşıya getirecek olan maç, 27 Temmuz Perşembe günü, sabaha karşı 2.30’da başlayacak.

Luis Enrique’nın takımdan ayrılmasından sonra takımın başına Ernesto Valverde’yi getiren Barcelona, sessiz sayılabilecek bir transfer dönemi geçiriyor. İlk olarak, eski futbolcusu Gerard Deulofeu’yü 12 milyon Euro karşılığında tekrar kadrosuna katan Barcelona, Fluminense’den Marlon’u 5 milyon Euro’ya ve Benfica’dan Nelson Semedo’yu 30 milyon Euro’ya transfer etti. Bu sezonun en önemli transfer dedikodusu ise Neymar’ın PSG’ye transfer olasılığı. Paris Saint-Germain’in, Neymar’ın serbest kalma maddesi olan 222 milyon Euro’yu ödeyerek Neymar’ı kadrosuna katacağı konuşuluyor ve her ne kadar Barcelona başkanı Josep Bartomeu, bu ücreti ödemenin finansal fairplay kurallarının kırılması manasına geleceğini söylese de, dedikodular durmak bilmiyor. Juventus karşısında turnuvadaki ilk maçına çıkan Barcelona’da, 11 dakikada 2 gol bulan ve maçın yıldızı olan Neymar, özellikle maçtaki 2. golde Juventus savunmasını ipe dizmiş ve herkesin ağzını açık bırakmıştı. Barcelona’nın bu kadar formdaki Neymar’ı kaybetmesi, sadece takım kalitesine değil, marka imajına da ciddi bir darbe vuracaktır.

Bu sezon bekleneni veremeyen, takımın efsaneleri arasına girmiş olan Wayne Rooney’nin eski takımı Everton’a gitmesine izin veren Manchester United, bir türlü beklenen potansiyele ulaşamayan Adnan Januzaj’ı da, 8.5 milyon Euro karşılığında Real Sociedad’a göndermişti. Bu sezonki ilk transferleri de, Benfica’dan Victor Lindelöf olurken, 35 milyon Euro bonservis ödemişlerdi. Sezonun flaş transferi ise Romelu Lukaku oldu. Alvaro Morata’yı transfer etmeye çalışan Manchester United, istediğini alamayarak Romelu Lukaku’ya yönelmiş ve Belçikalı yıldızı 85 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Uluslararası Şampiyonlar Kupas’ndaki ilk maçında Manchester City ile karşı karşıya geldiler ve Romelu Lukaku ilk maçında golle tanışırken, 2-0 kazandıkları karşılaşmada Marcus Rashford da gol buldu. Dün oynadıkları Real Madrid karşılşamasında da berabere biten maçı penaltılarla kazanmayı başardılar.

Şampiyonlar Ligi’nden elenmelerine neden olan Juventus’u mağlup eden Barcelona, Manchester United karşısında da kazanan taraf olacaktır.

Skor tahminim 2-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir