Turkcell Süper Lig’de 31. Hafta

Turkcell Süper Lig - Futbol BahisleriTurkcell Süper Lig’de bu haftaki en büyük olayı Bursaspor’un Galatasaray ile berabere kalarak liderliği Fenerbahçe’ye bırakması oldu. Kasımpaşa deplasmanında Bekir’in golüyle 3 puanı alan Fenerbahçe, Bursaspor’un puan kaybetmesiyle liderliği geri aldı.

Ligin 31. haftasında lider Bursaspor 3. sıradaki Galatasaray, Ali Samiyen’de karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gol olmayınca maç 0-0 sona erdi ama maçta heyecan 90 dakika boyunca eksik olmadı. Maçta 73’te Lucas Neill, 74’te Tomas Zapotocny ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldılar. Net gol pozisyonlarının kaçtığı maçın beraberlikle sonuçlanması iki takımın da işine yaramadı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında 3 puanı tek golle alarak Bursaspor maçından önce yapması gerekeni yaptı ve Bursaspor’un da Galatasaray ile berabere kalmasının ardından haftayı lider tamamladı. Maçın tek golünü, Bilica’nın yokluğunda defansta görev alan Bekir, maçın tek golünü kaydetti.

Beşiktaş ise ligin 15. sırasında bulunan Sivasspor ile İnönü’de 2-2 berabere kaldı. Maçın golleri, 54’te Cihan Yılmaz, 59’da Bobo, 82’de Holosko ve 86’da Kamanan’dan geldi. Bu sonuçla Beşiktaş 4. sıradaki yerini korurken, Diyarbakırspor’un Ankaraspor karşısında hükmen galip gelerek 3 puan aldığı haftada Sivasspor sadece 1 puan alınca aradaki fark 4 puana düştü.

İddaa Sonuçları 8. sıradaki Eskişehirspor, 5. sıradaki Trabzonspor ile karşı karşıya geldi, Umut Bulut’un kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maçta Ümit Karan 90. dakikada bulduğu golle, Eskişehirspor’a 3 puanı getirdi. Gaziantepspor ise kendi sahasında Büyükşehir Belediye karşısında 3-2 mağlup oldu. Maçın golleri ise 25’te ve 62’de İskender, 28’de Beto, 37’de Tevfik Köse ve 65’te Julio Cesar’dan geldi.

6. sıradaki Kayserispor ile 14. Manisaspor’un Kayseri’de karşılaştığı maçta Kayserispor 2-1 mağlup olarak iki sıra geriledi ve 8. sıraya yerleşti. Maçın golleri 57’de Güven Varol, 77’de Mehmet Nas ve 78’de Makukula’dan geldi. Ligden düşeceği kesinleşen Denizlispor ile 12. sıradaki Ankaragücü’nün Denizli’de karşı karşıya geldiği maç 0-0 sonuçlandı ve iki takım da birer puan alarak ligde aynı sırada kaldılar.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir