Real Madrid Barcelona Maç Tahmini 23 Nisan 2017

Real Madrid Barcelona 23 Nisan 2017 futbol bahis.Dünyanın en pahalı 2 takımı bu sezon 2. kez El Clasico’da karşı karşıya geliyor. Son şampiyonluğunu 5 sezon önce yaşayan ve bu sezon şampiyonluğa yakın taraf olan Real Madrid, son 2 yıldır ligi şampiyon tamamlayan Barcelona’yı konuk ediyor. Tüm futbol severleri ekran başına kilitleyecek olan karşılaşma, 23 Nisan Pazar günü Santiago Bernabeu’da oynanacak ve 21.45’te başlayacak.

La Liga’da, hala maç eksiğine rağmen liderliği koruyan Real Madrid, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı üst düzey futbolla beğeni topluyor. Bu sezon tüm kulvarlarda sadece 3 mağlubiyet aldılar ve bu mağlubiyet İspanya Kupası’ndan elenmelerine neden oldu. Şampiyonlar Ligi’nde ise yollarına namağlup devam ediyorlar ve Barcelona’nın kupadan elenmesiyle, son şampiyon olarak kupanın en büyük adayı konumundalar. La Liga’da bu sezon şampiyonluk için oldukça iddialı olan Real Madrid, sezonun ilk yarısında mağlubiyet yüzü görmemişti. Bu sezon kendi sahasında, sadece Kral Kupası’nda Celta Vigo’ya mağlup oldular ve ligdeki mağlubiyetlerinin ikisi de deplasman karşılaşmalarındaydı. Son haftalarda, La Liga’da oynadığı neredeyse tüm karşılaşmaları kazanan Real Madrid, tek puan kaybını kendi sahasında, Atletico Madrid karşısında aldığı beraberlikle yaşadı. 31 maçta aldığı 2 mağlubiyet ve 6 beraberlikle, 75 puan toplayan Real Madrid, 1 maç eksiğine rağmen en yakın takipçisi Barcelona’nın 3 puan önünde liderliğini koruyor.

Bu sezon istenileni ortaya koyamayan Barcelona, PSG karşısında yaptığı inanılmaz geri dönüşün ardından beklentileri arttırmıştı. Ligin 2. yarısında La Liga’da yakaladıkları 6 maçlık galibiyet serisinde 5-6 gollü maçlarının ardından, ligin son sıralarındaki Deportivo deplasmanında vermiş oldukları 3 puan Real Madrid ile aralarındaki puan farkını kapamalarına engel olurken, bu maçtan 1 ay sonra, Real Madrid’in Atletico Madrid ile berabere kaldığı haftada Malaga’ya mağlup olarak fırsat teptiler. Kral Kupası’nda Atletico Madrid’i eleyerek Alaves ile finale kalan Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan rahat bir şekilde lider çıkmıştı. 2. Tur’da eşleştikleri PSG karşısındaki ilk maçlarında deplasmanda etkisiz bir oyun oynayarak fark yiyen Barcelona, kendini oldukça zor bir konumda bulmuştu. Rövanş maçında ise en az 4 farkla kazanmak zorundalardı ve bu maçta inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak son dakikalarda buldukları 2 golle, 6-1 kazandılar. Çeyrek finalde eşleştikleri Juventus karşısındaki ilk maçı da 3-0 kaybederken, bir önceki turda yaptıkları geri dönüşle, ikinci maça umutlu çıkmalarına rağmen, tüm maç boyunca gol bulamadılar ve turnuvadan elenen taraf oldular.

Real Madrid oldukça formda ve Bayern Münih karşısında bile 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı, sahalarındaki bu karşılaşmayı da kazanacaklarını düşünüyorum.

Skor tahminim 3-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir