Man United Rostov Maç Tahmini 16 Mart 2017

Manchester United Rostov 16 Mart 2017 futbol bahis.Hayal kırıklığı yaratmayı sürdüren Manchester United, UEFA Avrupa Ligi 3. tur 2. mücadelesinde Rostov’u konuk ediyor. 1-1 biten eşleşmenin 2. maçı, 16 Mart Perşembe günü Old Trafford’da oynanacak ve Türkiye saati ile 23.05’te başlayacak.

Aylardır Premier Lig’de mağlubiyet yüzü görmese de, bir türlü kendilerinden beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Manchester United, sezon başında Community Shield’ı kazanmış ve 2 hafta önce de Lig Kupası’nı kazanmıştı. Bu sezon henüz hiçbir turnuvadan elenmeyen United, tüm kulvarlarda yoluna devam ediyor. Kupa maçları nedeniyle, ligdeki son 3 maçlarından 2’si ertelendiğinden, şu anda 2 maç eksikleri bulunuyor. Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmadan 4 beraberlik ve 2 galibiyet aldılar ve 6 maçlık galibiyet serilerinin ardından, bir kez daha düşüşe geçtiler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise, A Grubu’nda Feyenoord ve Fenerbahçe deplasmanında aldıkları mağlubiyetler dışındaki tüm karşılaşmalarını kazanıp, grubu 13 puanlı Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde, 2. sırada tamamlamışılardı. 2. turda karşılaştıkları Saint-Etienne’i, 3-0 ve 1-0’lık galibiyetlerle geçerek, 3. tura yükselmişlerdi. Kupanın en iddialı takımı olarak, eşleştikleri Rostov karşısında, deplasmanda oynadıkları ilk karşılaşmada gösterdikleri kötü performansla, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, 2. maç için avantajlı bir skor yakaladılar. 2 hafta önce Lig Kupası’nı kazanan Manchester United, bugün FA Kupası çeyrek finalinde Chelsea ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezonu 2. sırada tamamlayan Rostov, Şampiyonlar Ligi’ne elemelerine katılma hakkı kazanmış, 3. ön eleme turunda Anderlecht’i, play-off turunda ise Ajax’ı elemişti. Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki maçlarına, Bayern Münih’e 5-0 yenilerek başladılar. PSV’den 2 beraberlikle 2 puan alırken, Atletico Madrid karşısında 2 maçtan da mağlup ayrıldılar. Bayern Münih’i konuk ettikleri maçta ise beklenmedik bir şekilde 3-2 kazanarak, grubu 5 puanla 3. sırada tamamladılar ve UEFA Avrupa Ligi’ne 2. turdan katılma hakkı kazandılar. Çek temsilcisi Sparta Prag’ı konuk ettikleri maçı 4-0 kazanırken, deplasmandaki maçtan da 1-1 beraberlikle ayrıldılar ve turu geçen taraf oldular. Rusya Premier Lig’de bu sezon oldukça kötü giden Rostov, deplasmandaki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Tom Tomsk karşısında elde etmişti. Bu sezon deplasmanda sadece Tom Tomsk ve Anderlecht karşısında galip gelebilen Rostov’un United karşısında şansı oldukça düşük.

Manchester United, kötü gidişine rağmen, turu geçen taraf olacaktır. Seyircisinin desteği ve düzgün bir zeminde oynuyor oluşun da avantajıyla, maçtan galip ayrılmalarını bekliyorum.

Skor tahminim 3-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir