Olympiakos Beşiktaş Maç Tahmini 9 Mart 2017

Olympiakos Beşiktaş 9 Mart 2017 futbol bahis tahminleri.UEFA Avrupa Ligi 3. Tur’da, Osmanlıspor’u deplasmanda 3-0 ile geçen Olympiakos ile Hapoel Beer Sheva’yı rahat geçen Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin ilk maçı, 9 Mart Perşembe günü Georgios Karaiskakis Stadyumu’nda oynanacak ve 23.05’te başlayacak.

Geçtiğimiz sezonu 30 puan farkla şampiyon tamamlayan ve takımın önemli oyuncuları Jorge Benitez, Roberto Jimenez, Arthur Masuaku ve Alan Pulido ile yollarını ayıran Olympiakos, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da oynayan Oscar Cardozo ve Marko Marin’i kadrosuna katmıştı. Kalitesinde yaşadığı düşüşle, geçtiğimiz sezon yer aldıkları Şampiyonlar Ligi’ne, 3. eleme turunda Hapoel Beer Sheva’ya elenerek gidemediler ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi ile yetinmek durumunda kaldılar. Güney Kıbrıs temsilcisi APOEL Nicosia’ya iki maçta da yenildikleri B Grubu’nda; Astana ve Young Boys’dan aldıkları 4’er puanla 2. oldular ve bir üst tura çıkma hakkı kazandılar. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi F Grubu’nu 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Anderlecht’e elenen Olympiakos, bu sezon 2. turda Osmanlıspor ile kendi sahasında berabere kalıp deplasmanda 3-0 kazanarak, 3. tura yükseldi. Yunanistan Süper Lig’de, geçtiğimiz sezon sadece 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, bu sezon ligin bitmesine heala 7 maç olmasına rağmen, şimdiden 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldılar. Ancak bu mağlubiyetlerin 3 tanesi ligin son 3 haftasında geldi.

Ligde aldığı Karabükspor mağlubiyetinin, iyi gidişi durdurmasına izin vermeyen Beşiktaş, Başakşehir’in 4 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Ligdeki son 3 maçını kaybeden Olympiakos’un aksine, ligdeki son 3 maçlarından da galibiyetle ayrıldılar ve bu performansı UEFA Avrupa Ligi’nde de sürdürmek istiyorlar. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda, 5 maçta 1 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, son maçta Dynamo Kiev karşısında aldıkları 6-0’lık mağlubiyet, onları Şampiyonlar Ligi’nin dışına itmişti. UEFA Avrupa Ligi 2. turda rakipleri olan Hapoel Beer Sheva’yı, deplasmanda 3-1 ve kendi sahalarında 2-1 mağlup ederek, 3. tura yükseldiler. Fenerbahçe ve Osmanlıspor’un 2. turda elenmesinin ardından Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil eden tek takım olarak kalan Beşiktaş, oldukça formda.

Formsuz Olympiakos, formda Beşiktaş karşısında gol bulmakta zorlanacaktır. Beşiktaş, rakibini ciddiye aldığı takdirde, turu yine rahat geçecektir.

Skor tahminim 0-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir