Atletico Madrid Barcelona Maç Tahmini 26 Şubat 2017

Atletico Madrid Barcelona 26 Şubat 2017 futbol bahisleri.La Liga’da oynadığı son 3 maçı kazanarak toparlanmaya başlayan Atletico Madrid, ligin 24. haftasında, Paris Saint-Germain’e 4-0 yenilerek herkesi şaşkına çeviren Barcelona’yı konuk edecek. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Barcelona’nın kazanmak zorunda olduğu maç, 26 Şubat Pazar günü Vicente Calderon’da oynanacak ve 18.15’te başlayacak.

Son yıllarda yaptığı çıkışla dünyanın en iyi takımlarından biri haline gelen Atletico Madrid, bu sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Ligdeki ilk 2 maçta Alaves ve Leganes ile karşılaşırken, 2 maçtan da beraberlik ile ayrıldılar. Sonraki 2 hafta 4-0 ve 5-0’lık galibiyetler alırken, ligin 5. haftasında konuk oldukları Barcelona’dan 1 puan ile döndüler. Ligdeki ilk mağlubiyetlerini, 9 haftada Sevilla deplasmanında aldılar ve sonraki 3 hafta içerisinde, Real Sociedad ve Real Madrid karşısında da mağlubiyet alarak, 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 galibiyet alabildiler. Ligdeki son mağlubiyetlerini ligin 15. haftasında Villarreal karşısında 3-0 yenilerek aldılar. Bu mağlubiyetin ardından, çıkışa geçen Atletico Madrid ligdeki son 8 maçta 2 beraberlik ve 6 galibiyet aldılar. Son 3 maçtan galibiyetle ayrıldılar ve topladıkları 45 puanla ligin 4. sırasında yer alıyorlar. Oynadıkları 23 maçta, 3 maçtan daha iyi bir galibiyet serisi yakalayamayan Atletico Madrid, bu sezon süreklilik yakalayamadılar. Barcelona ile oynayacakları önemli karşılaşma öncesinde, yarın Şampiyonlar Ligi’nde Leverkusen’e konuk olacaklar.

Ligin ilk 2 haftasında galibiyet alan ve mağlubiyetle 3. haftada tanışan Barcelona, 7. haftada 2. mağlubiyetini Celta Vigo karşısında aldı ve bu yenilgi, ligde aldığı son yenilgi oldu. Ancak Barcelona’yı Real Madrid’in gerisinde tutan şey, sadece aldıkları mağlubiyetler değil, aynı zamanda 23 maçta aldıkları 6 beraberlik, liderliklerinin önünde engel oluşturuyor. Sadece 21 maç oynayan, 2 maç eksiği olan Real Madrid, bu 21 maçta sadece Sevilla karşısında mağlubiyet alırken, 4 de beraberlik aldı. 52 puan ile zirvedeki yerini koruyan Real Madrid, liderliği kaybedecekmiş gibi görünmüyor. Barcelona ise ligde en fazla 4 maçlık galibiyet serisi yakalayabildi. Hafta içi PSG karşısında aldıkları 4-0’lık mağlubiyetin etkisinden de kolay kolay çıkabileceklerini sanmıyorum.

İki takım da bu sezon beklentileri karşılayamıyor. Atletico Madrid’in saha avantajını da kullanarak, bu zorlu karşılaşmada kazanan taraf olmasını bekliyorum.

Skor tahminim 2-1.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir