Sevilla Real Madrid Maç Tahmini 12 Ocak 2017

Sevilla Real Madrid 12 Ocak 2017 futbol bahisleri.Barcelona’nın Villarreal deplasmanında aldığı beraberlikle ayrılmasının ardından La Liga’nın 2. sırasına yükselen Sevilla, liderliği kaptırmaya niyeti olmayan Real Madrid’i, ilkini 3-0 kaybettiği İspanya Kupası rövanşında konuk ediyor. 12 Ocak Perşembe günü Ramon Sanchez Pizjuan’da oynanacak olan karşılaşma, 23.15’te başlayacak.

Grzegorz Krychowiak’ı 33.6 milyon Euro karşılığında PSG’ye gönderen Sevilla; Fernando Llorente, Coke, Kevin Gameiro, Ciro Immobile ve Ever Banega ile de yollarını ayırmıştı. Gönderdiği önemli oyunculardan oluşan boşluğu doldurmak için de; Joaquin Correa, Franco Vazquez, Ganso ve Wissam Ben Yedder gibi önemli oyuncuları transfer ederken, Salvatore Sirigu, Samir Nasri, Matias Kranevitter ve Luciano Vietto’yu da kiralamışlardı. Sevilla, sezona 6-4’lük Espanyol galibiyetiyle başlamış ve kendi sahasında başarılı sonuçlar alırken, deplasmandaki ilk galibiyetini, ligin 8. haftasında alabilmişti. Ligde oynadığı 17 karşılaşmada, sadece 3 mağlubiyet alan Sevilla, kendi sahasındaki ilk ve tek puan kaybını Barcelona karşısında ligin 11. haftada aldığı mağlubiyetle yaşamıştı. Kendi sahalarında oynadıkları 8 karşılaşmada 7 galibiyet alarak 21 puan topladılar. Deplasmanda ise 9 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldılar ve 15 puan topladılar. Ligdeki son 3 maçlarında en azından 3 farklı galibiyetler alarak 9 puan topladılar ve Barcelona’nın bu hafta Villarreal deplasmanında puan kaybetmesiyle, ligin 2. sırasına yerleştiler. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nu da Juventus’un ardından 2. sırada tamamlayan Sevilla, 2. Tur’da Leicester’ın rakibi oldu.

La Liga’daki mücadelesine namağlup devam eden Real Madrid, Zidane ile müthiş bir çıkış yakaladı. Oynadıkları 3 kulvarda da mağlubiyet yüzü görmediler ve tüm kulvarlarda başarıyla yollarına devam ediyorlar. Ligde oynadıkları 16 karşılaşmada 12 galibiyet alırken, 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldılar. Topladıkları 40 puanla, maç eksiklerine rağmen, en yakın takipçileri Sevilla’nın 4 puan önünde lider durumdalar. Kral Kupası’nda Cultural Leonesa’yı 7-1 ve 6-1’lik skorlarla geçerek bir üst tura çıktılar ve bu turda Sevilla ile eşleştiler. Sevilla ile oynadıkları ilk maçta James Rodriguez 2 gol birden buldu ve Real Madrid, maçı 3-0 kazanan taraf oldu. Şampiyonlar Ligi F Grubu’nu, Dortmund’un arkasından 2. sırada tamamladılar ve önümüzdeki ay Napoli ile karşılaşacaklar.

İlk maçtan farklı mağlup ayrılan Sevilla’nın işi oldukça zor. Real Madrid, deplasmanda da kazanarak, Sevilla’yı kupanın dışına itecektir.

Skor tahminim 1-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir