Barcelona Espanyol Maç Tahmini 18 Aralık 2016

Barcelona Espanyol 18 Aralık 2016 futbol tahminleri.Aldığı sonuçlarla, Real Madrid ile arasındaki puan farkı açılan Barcelona, ligin 16. haftasında Espanyol’u konuk edecek. 18 Aralık’ta Camp Nou’da oynanacak olan Barcelona derbisi, 22.45’te başlayacak.

Bu sezon beklentilerden uzak kalan Barcelona, La Liga’da sezonun ilk 2 maçını kazanırken, ligin yeni takımlarından Alaves’i konuk ettiği karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Kendi sahasında oynadığı 7 karşılaşmada, sadece Alaves karşısında mağlubiyet aldılar, ancak kalan 6 maçın sadece 3’ünü kazanabildiler; Atletico Madrid, Malaga ve Real Madrid’i konuk ettikleri maçlardan ise beraberlikle ayrıldılar. Deplasmanda oynadıkları maçlarda gösterdikleri performans sayesinde, ligin 2. sırasında yer alıyorlar. Deplasmanda, Celta Vigo’ya 4-3 mağlup olurken, Real Sociedad ile de berabere kaldılar ve diğer 6 deplasman maçından 3 puanla döndüler. Topladıkları 31 puanla, 3. sıradaki Sevilla’nın 1 puan önünde ve lider Real Madrid’in 6 puan gerisindeler. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise çok daha iyi bir performans gösterdiler. Celtic’i 7-0, Manchester City’i ve Mönchengladbach’ı 4-0 mağlup ederken, tek puan kayıpları, City deplasmanında aldıkları 3-1’lik mağlubiyet oldu. Gruptan rahat bir şekilde lider çıktılar ve 2. Tur’da PSG ile eşleştiler.

Ligi orta sıralarda tamamlamaya alışkın olan Espanyol, bu sezona Sevilla deplasmanında aldığı 6-4’lük mağlubiyetle başladı. Galibiyetle tanışmaları ligin 5. haftasında gerçekleşirken, bir sonraki galibiyetleri için yine 5 hafta beklemeleri gerekti. Ligin ilk 11 haftasında, sadece 2 galibiyet alabilen Espanyol, Sevilla’nın yanı sıra, Real Madrid ve Celta Vigo karşısında da mağlup olmuştu. Kalan 6 maçtan da birer puan alarak, ilk 11 haftanın sonunda sadece 12 puan toplayabilmişlerdi. Ancak son haftalarda yakaladıkları çıkışla, durum değişti. Ligde oynadıkları son 4 maçta, sadece Atletico Madrid deplasmanında aldıkları beraberlikle puan kaybettiler ve bu son 4 maçta 10 puan topladılar. 22 puanla, ligin 9. sırasında yer alan Espanyol, geçtiğimiz ay Barcelona’yı 1-0 mağlup ederek, Catalunya Süper Kupası’nın sahibi olmuştu.

Real Madrid’in 6 puan gerisinde olan Barcelona’nın kazanmaktan başka çaresi yok. Barcelona bu maçtan 3 puan alacaktır.

Skor tahminim 3-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir