Man Utd Arsenal Maç Tahmini 19 Kasım 2016

Manchester United Arsenal 19 Kasım 2016 futbol bahis tahminleri.Premier Lig’in 12. haftasında, ligdeki son 5 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Manchester United, ligin 4. sırasındaki Arsenal’i konuk ediyor. 19 Kasım Cumartesi günü Old Trafford’da oynanacak olan karşılaşma, 15.30’da başlayacak.

Premier Lig’e iyi bir başlangıç yapan Manchester United; Bournemouth, Southampton, Hull City karşısında galibiyetler alarak 3’te 3 yapmıştı. Mourinho’nun, takımın başındaki ilk ciddi sınavı ise, Guardiola’nın Manchester City’sine karşıydı ve United, kendi sahasında maçtan mağlup ayrılan taraf oldu. Bir sonraki maçta da Watford deplasmanından mağlup ayrılan United, ligdeki 6. maçında ise bir kez daha galibiyete kavuştu. Son şampiyon Leicester karşısında 4-1 kazandıktan sonra, United yine puan kayıpları yaşamaya devam etti. 9. haftada Chelsea deplasmanında 4-0’lık ağır bir yenilgi alan Manchester United, sonraki maçtan da galibiyet alamadı ve böylece, Leicester maçından sonraki 4 maçta da galibiyet alamamış oldu. Milli maç arasından önce ligde oynadığı son maçta, Swansea’ye konuk oldular ve 3-1 kazanarak kötü bir seriye son vermiş oldular. UEFA Avrupa Kupası’na Feyenoord mağlubiyetiyle başladıktan sonra, kendi sahalarında Zorya’yı 1-0, Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup ettiler. Gruptaki 4. maçlarında konuk oldukları Fenerbahçe karşısında 2-1 mağlup olarak, 6 puanda kaldılar.

United’ın aksine, sezona kötü bir başlangıç yapan Arsenal, ligdeki ilk maçında, kendi sahasında Liverpool’a 4-3 mağlup olmuştu. 2. maçında ise son şampiyon Leicester deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü. Bu iki maçın ardından, 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı ve bu galibiyetlerden biri, Chelsea’yi 3-0 mağlup ettikleri maçtı. Middlesbrough’yu konuk ettikleri maçtan 1 puanla ayrıldılar ve galibiyet serisi, bu maçla sona ermiş oldu. Sunderland deplasmanında 4-1 kazanırken, Tottenham’ı konuk ettikleri ligdeki son maçlarından da beraberlikle ayrıldılar. Deplasmanda, sadece Leicester’a puan kaybederken, kendi sahalarında oynadıkları 6 maçın 3’ünü kazandılar. Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında PSG deplasmanından beraberlikle ayrılırken, 1 kez Basel’i, 2 kez Ludogorets’i mağlup eden Arsenal, 10 puanla grupta lider durumda.

Manchester United, hala kendini bulamadı ve toparlanmaya çalışıyor. Arsenal ise ciddi şekilde şampiyonluğu kovalıyor.

Skor tahminim 0-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir