Grasshoppers Fenerbahçe Maç Tahmini 25 Ağustos 2016

Grasshoppers Fenerbahçe 25 Ağustos 2016 futbol tahminleri.Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalabilmek için son maçına çıkıyor. İlk maçta, Şükrü Saraçoğlu’nda 3-0 yendiği rakibine konuk olacak olan Sarı Lacivertliler, deplasmandan turla dönmek istiyor. Mücadele, 25 Ağustos 2016 Perşembe günü, saat 20.00’da başlayacak ve Letzigrund Stadyumu’nda oynanacak.

Grasshoppers, geçtiğimiz sezon İsviçre Ligi’nde sergilediği performans ile UEFA Elemelerine katılmaya hak kazanmıştı. Bu turnuvada, şu ana kadar Reykjavik ve Apollon’u elediler. Play Off’ta Fenerbahçe ile eşleştiler. Şükrü Saraçoğlu’nda oynanan mücadelede, Fenerbahçe’yi hiç zorlayamadılar. İsviçre Ligi’nde de bu sezon iyi bir performans sergilemiyorlar. Ligde şu ana kadar, 4 hafta geride kaldı ve sadece ilk hafta kendi evlerinde galibiyet aldılar. Sonrasında oynadıkları 3 lig maçında da, deplasmana gittiler ve bu maçlarda; Luzern, St. Gallen ve Thun’a mağlup oldular. 3 maçta, toplam 8 gol yediler ve Fenerbahçe karşısında aldıkları skor da, sürpriz olmadı. Moritz Bauer ve Munas Dabbur’un satışından, toplamda 10 Milyon Euro gelir elde ettiler, ancak onların gidişi ile takım bir hayli kan kaybetmişe benziyor.

Fenerbahçe, nihayet Vitor Pereira ile yollarını ayırdı. Takımın başına, 68 yaşındaki tecrübeli hoca Dick Advocaat geldi ve ayağının tozuyla, Grasshoppers maçına, takımın başında çıktı. İlk değişiklikler 4-3-3’e dönüş ve Josef’in kulübeye dönüşü olarak gözlendi. Rakibin zayıflığını da unutmamakta fayda var, ancak Fenerbahçe taraftarı, uzun süredir özlediği futbolu izledi. Orta saha kurgusunda yapılan değişiklik ve oyunculara verilen roller, buradaki yapbozu kusursuz bir şekilde tamamladı. Mehmet Topal, orta sahada savunmanın baş sorumlusu olurken, Salih oynadığı futbol ve gollerdeki katkısıyla, göz doldurdu. Ozan Tufan ise iki yönlü orta saha olarak oynadığı mücadele performans olarak oldukça öne çıktı. Takımın savunmadan hücuma geçişini sağlayan, dönen topları alan ve orta sahada rakibe fiziksel direnç gösteren görüntüsü ile yerini buldu diyebiliriz. Miroslav Stoch, attığı 2 golle yıldızlaşsa da, aynı golleri Türkiye Ligi’nde atabilmesi zor görünüyor. Çünkü herkes onun numarasını ve savunmanın yolunu bulmuş durumda.

Fenerbahçe, ilk maçta oldukça avantajlı bir skor elde etti ve deplasmana rahat gidiyor. Elenmeyecek skoru almak önemli, ancak Fenerbahçe yine de kazanacaktır.

Skor tahminim 1-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir