Sparta Prag Fenerbahçe Maç Tahmini 19 Temmuz 2016

Sparta Prag Fenerbahçe 19 Temmuz 2016 Futbol bahis tahminleri.Geçtiğimiz sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe, bu sezon da aynı hüsranı yaşamak istemiyor. Bu amaç doğrultusunda sezona iyi hazırlanması gereken sarı lacivertliler, hazırlık karşılaşması kapsamında, Sparta Prag ile karşılaşacak. Mücadele, 19 Temmuz 2016 Salı günü, saat 20.00’da başlayacak.

Çek ekibi Sparta Prag, içinde bulunduğumuz yaz transfer döneminde, kadrosuna sadece Fenerbahçe’den ayrılan Michael Kadlec’i kattı. Kadrolarının büyük bir kısmı Çek oyunculardan oluşuyor. David Lafata, Borek Dockal, Marek Matejovsky gibi isimlere sahipler. Geçtiğimiz sezon kendi liglerinde, şampiyon Viktoria Plzen’in 7 puan gerisinde kalarak, 2. sırada tamamladılar. Bu sezon şampiyonluk hedefliyorlar. Ancak, şu ana kadar oynadıkları 4 hazırlık maçının, sadece 1 tanesinden galip ayrıldılar. Budejovice’yi 2-1 yendiler, Trencin’e 3-1, Young Boys’a 2-1, Rubin Kazan’a 2-0 mağlup oldular.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon oldukça iddialı bir kadro kurmuştu. Ancak Vitor Pereira yönetiminde hayal kırıklığı ile biten bir sezonu geride bıraktılar. Sezon sonunda ise Caner Erkin ve Luis Nani gibi takımın yıldızlarını kaybettiler. Ayrıca Bruno Alves, Ba, Meireles, Kadlec, Gökhan Gönül ve Markovic gibi isimler de, kontratı bitip takımdan ayrılan oyuncular oldular. Fenerbahçe, bu boşlukları şu ana kadar Gregory Van der Wiel, Aatif Chahechouhe, Roman Neustadter, Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı ile doldurdu. Kiralıktan dönen Salih Uçan, Miroslav Stoch ve Emmanuel Emenike ise gelecek sezon takımdaki yerlerini alacaklar gibi görünüyor. Fenerbahçe’nin en büyük problemi olan orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliği ise hala çözülebilmiş değil. Diego Ribas, kesinlikle kadroda düşünülmezken, Salih Uçan ise tek başına tüm sezonu götüremeyebilir. Vitor Pereira’nın 3-5-2 oynama isteği medyada oldukça yer alırken, olası 3-5-2 dizilişi Fenerbahçelilerin canını bir hayli sıkabilir. Van der Wiel 3-5-2’nin sağ kanadında rahatlıkla oynayabilir, ancak İsmail ve Hasan Ali bu yükün altından kalkamayabilir. Stoper tercihleri Neustadter, Skrtel ve Kjaer olunca, orta sahada olası Topel – Josef birlikteliği yine çok kısır bir takım izlettirebilir. Şimdiye kadar as oyuncularından yoksun çıktıkları hazırlık maçları ise değerlendirme yapmak için uygun değil.

Fenerbahçe, kaliteli kadrosuyla Sparta Prag karşısında favori konumunda.

Skor tahminim 1-3.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir