Galler Belçika Maç Tahmini 1 Temmuz 2016

Galler Belçika 1 Temmuz 2016 futbol bahis tahminleri.EURO 2016’da son 16 turu da yavaş yavaş tamamlanmaya başladı ve çeyrek final eşleşmeleri netleşiyor. Türkiye’nin gruptan çıkması durumunda eşleşeceği Galler, yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan Belçika ile karşılaşıyor. Kazananın adını yarı finale yazdıracağı maç, 1 Temmuz 2016 Cuma günü, saat 22.00’da başlayacak ve Stade Pierre Mauroy’da oynanacak.

Galler, grup aşamasında İngiltere, Slovakya ve Rusya ile mücadele etti. İngiltere’ye 2-1 mağlup olup, Rusya’yı 3-0 ve Slovakya’yı 2-1 ile geçtiler. Topladıkları 6 puan onları grup lideri yaptı ve 5 puanlı İngiltere’nin önünde bir üst tura yükseldiler. Son 16 turunda eşleştikleri Kuzey İrlanda’yı ise Gareth McAuley’in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 geçip çeyrek finale kaldılar. Real Madrid’in yıldız oyuncusu, dünyanın en pahalı futbolcusu ünvanlı Gareth Bale ise takımını grup aşamalarında, her maçta attığı birer golle sırtladı götürdü. Aaron Ramsey, Joe Allen, Ben Davies gibi Premier Lig’den tanıdığımız önemli isimler de, Galler’in kadrosunda bulunuyor ve Gareth Bale’in önderliğine büyük destek veriyorlar.

Belçika, turnuvanın en iyi kadrolarından birine sahip diyebiliriz. Son Dünya Kupası’na buna benzer bir kadroyla katılmışlar, ancak o zaman başarılı olamamışlardı. Şimdi çok daha tecrübeliler ve kura şansının da yanlarında olması ile birlikte, bu turnuvada final görmeleri sürpriz olmayacak. İtalya, İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç ile aynı grupta yer alan Belçika, ilk maçta İtalya’ya 2-0 kaybettikten sonra İrlanda Cumhuriyeti’ni 3-0 ve İsveç’i de 1-0 ile geçerek grubu 6 puanla İtalya’nın arkasında tamamladı. Son 16’da eşleştikleri turnuvanın sürpriz takımlarından Macaristan’ı ise gole boğdular. 4-0 kazandıkları mücadelede, Lukaku çıkana buldukları fırsatları gole çevirmekte güçlük çektiler. Lukaku’suz oynadıkları son 15 dakikada tam 3 gol buldular ve çeyrek final maçında Batshuayi’nin ilk 11’de başlaması kuvvetle muhtemel. Eden Hazard, bu sezonki berbat Chelsea performansının etkilerini üzerinden atmışa benziyor. Attığı şık gol ile morallenen yıldız futbolcu, bu maçta da takımının en büyük kozu olacak.

Belçika, Galler’e göre çok daha iyi bir kadroya sahip. Galler, Gareth Bale’e sahip ancak, neredeyse tamamen onun ayağına bakıyorlar.

Skor tahminim 1-2.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir