Liverpool Sevilla Maç Tahmini 18 Mayıs 2016

Liverpool Sevilla 18 Mayıs 2016 futbol tahminleri.UEFA Avrupa Ligi’nde beklenen maç geldi çattı. Takımların Eylül ayından bu yana mücadele verdiği turnuvada, finalin adı Liverpool – Sevilla oldu. Son 2 sezonun şampiyonu olan Sevilla, Klopp ile çıkışa geçen Liverpool ile 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü, saat 21.45’te Saint Jakob Park’ta karşılaşıyor.

LiverpoolSevilla karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Jurgen Klopp’un takımın başına geçişinin ardından, UEFA Avrupa Ligi gruplarından çıkmayı başaran Liverpool, ardından Augsburg’la eşleşti. İngiliz ekibi, bu eşleşmeyi 0-0 ve 1-0’lık skorlarla geride bırakırken, finale giden yolda sonraki her turda da çok ciddi rakiplerle eşleşen Liverpool, finale kalmayı kesinlikle hak etti diyebiliriz. Sırasıyla Manchester United, Dortmund ve Villareal’i eleyen Liverpool, bu turları evinde aldığı galibiyetlerle geçmeyi başardı. Anfield Road’da Manchester United’ı 2-0, Borussia Dortmund’u 4-3, Villareal’i de 3-0 ile geçtiler. Bu süreçte; Coutinho, Sturridge ve Origi golleriyle, James Milner asistleri ve çalışkanlığı ile, Emre Can ve Dejan Lovren ise savunmadaki gayretleriyle öne çıkan isimler oldular. Jurgen Klopp, takımı motive etmesi bir yana teknik ve taktik bilgisi ve birikimi ile de takıma çok olumlu katkılar yaptı.

Son 2 sezonun UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla, kupayı bu sezon da kazanıp üçlemeyi tamamlamak istiyor. Geçtiğimiz sezon UEFA şampiyonu oldukları için doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma hakkı elde eden İspanyol ekip, burada Juventus ve Manchester City’li grubu 3. sırada tamamlayıp yoluna bu turnuvada devam etmişti. Burada da; Molde, Basel, Athletic Bilbao ve Shakhtar Donetsk gibi güçlü rakipleri eleyerek finale kalan Sevilla’nın, bu yoldaki en büyük destekçisi 28 yaşındaki Fransız golcüsü Kevin Gameiro oldu. Bu sezon 49 maçta 27 gol atan forvet, EURO 2016’da, Fransa kadrosunda yer almayı hak ediyor gibi. Vicente Iborra 9, Ever Banega 8, Konoplyanka ve Lllorente 7 gol ile takımlarına destek verdi. Unai Emery’nin ekibi, artık onlarla özdeşleşen turnuvayı, bu sene de kazanmak istiyor.

İki takım da, şampiyon olup doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyor. Ligde iyi bir sırada bulunmayışları, onların iştahını daha da kabartıyor.

Skor tahminim 2-1. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir