Bayern Münih Juventus Maç Tahmini 16 Mart 2016

Bayern Münih Juventus 16 Mart 2016 futbol tahminleri.Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti Juventus, kadrosu yıldızlarla dolu Bayern Münih’e konuk oluyor. İlk maçta İtalya’da 2-2 berabere kaldığı rakibine karşı, avantajı elinde bulunduran Bayern, gol yemezse tur atlayan taraf olacak. Bu kritik mücadele, 16 Mart 2016 Çarşamba günü, saat 21.45’te başlayacak ve Allianz Arena’da oynanacak.

Bayern MünihJuventus karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Bundesliga’da oynadığı son 2 maçı kazanamayan Bayern, bunlardan birinde de Dortmund’a konuk olmuştu. O maçı kazanması halinde, bitime 9 hafta kala puan farkını 8’e çıkarma şansı elde edebilirlerdi. 0-0 sona eren maç sonrasında, puan farkı 5’te kaldı. İlk maçta da, güçlü rakibine karşı 2-0 öne geçtiler, ancak maçın son anlarında yedikleri 2 golle, çok daha rahat çıkabilecekleri maça şimdi biraz da olsa tedirgin çıkıyorlar. Guardiola’nın sezon sonunda takımdan ayrılacak olması bir düşüşe mi neden oldu bilinmez, ama Bayern, eskisi sezon başındaki kadar tehditkar oynayamıyor. Yine de; Lewandowski, Müller ve Robben gibi her an her şeyi değiştirebilecek oyuncuları var.

Juventus, kabus gibi geçen sezon açılışının ardından, ligin 11. haftasından itibaren seri galibiyetler almaya başladı. Bu 18 haftalık süreçte oynadıkları lig maçlarında, 17 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek, hem müthiş bir yenilmezlik serisi hem de liderliği elde ettiler. Bitime henüz 10 hafta var ve en yakın rakipleri Napoli’nin 3 puan önündeler. Juventus, yakaladığı bu çıkışı sürdürüyor ve artık ligde karşısında durabilecek bir rakip yok. Şampiyonlar Ligi’nde de Manchester City, Sevilla ve Mönchengladbach gibi takımların bulunduğu gruptan, sezona kötü başlamış olmasına rağmen topladığı 11 puanla grubu, 2. sırada tamamladı. Takımın en önemli silahları Dybala ve Pogba, şu sıralar biraz formsuz. Zira Dybala son 5 maçında sadece 1 gol atabilirken, Pogba ise son 7 maçında sadece 2 asist ile katkı verdi. İki oyuncu da, bu performanslarını Bayern Münih ile oynanan ilk maçta sergilediler ve takımının tur için umudunu korumasına yardımcı oldular.

İki takım da çok kaliteli oyunculardan oluşuyor. Bayern’in 2-0’ı koruyamaması bir kaza olarak yorumlanabilir.

Skor tahminim 2-1. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir