Lazio Galatasaray Maç Tahmini 25 Şubat 2016

Lazio Galatasaray 25 Şubat 2016 futbol bahis tahminleri.UEFA Avrupa Ligi’nde, son 16 turuna kalmak isteyen iki ekip, İstanbul’da 1-1 son eren maçın ardından, rövanşta Roma’da karşılaşıyor. 25 Şubat 2016 Perşembe günü oynanacak maç, saat 20.00’da başlayacak ve Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

İtalya Ligi Serie A’da 7. sırada bulunan ve gelecek sene yeniden Avrupa arenasında boy göstermek isteyen Lazio, bu hedefine ulaşmak için kendi ligini, ilk 5 sıra içinde bitirmek zorunda. Manchester United ve Liverpool gibi kulüplerin de göz diktiği, UEFA’nın yeni statüsü olan Avrupa Ligi Şampiyonunun, doğrudan Şampiyonlar Ligi Gruplarına katılabiliyor olması da, onlar için bir seçenek. Ancak karşılarında, oldukça zorlu rakipler var ve bugün ki Galatasaray karşısında bile galibiyet almayı başaramadılar. İlk maçta İstanbul’da duran toptan buldukları gol ile avantajlı bir skor ile İtalya’ya döndüler. Kendi evlerinde, gol yemeden turu geçmek isteyeceklerdir.

Galatasaray kötü günler geçiriyor demek yerine, Galatasaray kötü yönetiliyor dersek, daha doğru bir ifade kullanmış oluruz. Hem yönetim kurulu hem de teknik ekip, Galatasaray’a hiçbir katkı sağlamadığı gibi, hatalı kararlarla takımı olması gerektiğinden daha da geriye çekiyorlar. Bu hatalardan ilki, yaz transfer sezonunda, “takımı Akhisarspor’a çeviriyorsun” bahanesi öne sürülerek, Hamza Hamzaoğlu’nun yapmak istediği transferlere engel olmak oldu. Sonrasında, o oyuncuların geldikleri yer, herkesin malumu. İkinci büyük hata ise takıma 3 kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu, ligde sadece 5 puan gerideyken, yaptığı bir takım açıklamalara, kötü gidişat kılıfı giydirilip takımdan gönderildi. Yerine gelen Mustafa Denizli’nin, bu seviyelerde bir takım çalıştırmasından bu yana geçen sürede, futbolda çok şey değişti ve Denizli, bu yeniliklere oldukça uzak kalmış. Halk arasında sürekli söylenen, “bu takıma ben de oynatırım bu futbolu” efsanesini gerçeğe dönüştürdü Mustafa Denizli. Takımın kanayan bir yarası var ve üçüncü hata ise buna sebep olanların, hala görevinin başında olması ve gönderilemeyişleri. 1-1 biten Lazio maçına gelecek olursak, Galatasaray kalecisiyle birlikte, toplam 8 defans oyuncusuyla sahaya çıktı. Buna rağmen kalesinde pozisyonlar verdi, duran toptan gol yedi. Rövanşta şansları olduğunu düşünmüyorum.

Lazio gol yemediği taktirde, tur atlayacağının farkında ve İtalya’daki maçta da, ilk hedefleri bu olacaktır.

Skor tahminim 1-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir