Fenerbahçe Kasımpaşa Maç Tahmini 12 Şubat 2016

Fenerbahçe Kasımpaşa 12 Şubat 2016 futbol tahminleri.Ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya çalışan Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Bu mücadele, 12 Şubat 2016 Cuma günü, saat 20.00’da başlayacak ve Ülker Stadyumu’nda oynanacak.

FenerbahçeKasımpaşa karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın iki maçının ertelenmesi ile birlikte 5 puan farkla liderlik koltuğuna oturmuştu. Ancak, Antalyaspor deplasmanında alınan 4-2’lik çarpıcı mağlubiyet, hem takımın 25 maçlık yenilgisizlik serisini sonlandırmış oldu hem de Fenerbahçe yaklaşık 8 sene aradan sonra, bir lig maçında 4 gol yemiş oldu. Bu mağlubiyette, Kjaer’in eksikliği ve Bruno Alves ile Kadlec’in uyumsuzluğu başrol oynarken, Ozan Tufan ve Fernandao’nun da tahammül edilemez oyunu, onlara yardımcı oldu. Zira Fernandao iyi gününde olsaydı, skor Fenerbahçe lehine ilk yarıda 2-0’a gelebilirdi. Ayrıca, Caner Erkin de hala eski performansına ulaşamadı ve ancak Hasan Ali’nin sakatlığı sayesinde ilk 11’de kendine yer bulabiliyor. Bu maçta sarı kart gören Josef ve Mehmet Topal, Kasımpaşa karşısında cezalı olacak, Markovic de sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Bu eksiklerle orta sahada Alper, Ozan ve Diego’nun oynaması bekleniyor. Kanatlar ise Nani ve Volkan Şen’e emanet olacaktır. Robin Van Persie’nin ise artık ilk 11’e girme zamanı geldi. Aldığı süre boyunca sergilediği performans, hala istenen düzeyde olmadığını gösterse de, taraftar onu istiyor ve tüm takımlar için de ayrı önlem alınması gereken bir oyuncu olduğu, su götürmez bir gerçek.

Kasımpaşa’nın 31 puanı var ve Galatasaray, Başakşehir, Konyaspor ve Akhisar ile UEFA Avrupa Ligi’ne katılma mücadelesi veriyor. Ligde 3 maçtır galibiyetleri yok, ancak ondan önceki 3 maçtan 9 puan çıkarmayı başarmışlardı. Takımın en önemli oyuncusu olan Eren Derdiyok, bu sezon süre aldığı 20 maçta 10 gol kaydetmeyi başardı. Del Valle 5 gol, Scarione ise 4 golle ona destek oldular. Rıza Çalımbay yönetiminde iyi bir dönem geçiren Kasımpaşa, Fenerbahçe orta sahasını dirençsiz bulacağı bu maçta, galibiyet için sonuna kadar savaşacaktır.

Fenerbahçe’de önemli eksikler var, ancak maç Kadıköy’de ve burada kolay puan kaybetmiyorlar. Fenerbahçe, mecburen ofansif ağırlıklı orta sahayla çıkıyor. Her iki takım da gol bulacaktır.

Skor tahminim 3-1. Rivalo′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir