Beşiktaş Skenderbeu Maç Tahmini 26 Kasım 2015

Beşiktaş Skenderbeu 26 Kasım 2015 futbol tahminleri.Beşiktaş, gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atmanın eşiğinde ve bu maçta mutlak galibiyet arıyor. Bu kritik mücadele, 26 Kasım 2015 Perşembe günü, saat 20.00’da başlayacak.

BeşiktaşSkenderbeu karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Spor Toto Süper Lig’in lideri Beşiktaş, Avrupa’da da yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Bu hedefleri doğrultusunda, grupta oynayacakları beşinci maçta alacakları galibiyet ile büyük bir avantaj elde edecekler. Bu galibiyete, ikincilik için yarıştıkları Sporting’in, Lokomotiv deplasmanında olası puan kaybı da eklenirse, Beşiktaş gruptaki son maçına formalite icabı çıkacak. Bu sezon oynadıkları oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmayı başaran Beşiktaş, geçtiğimiz yıllara göre daha golcü bir takıma dönüştü. Böyle bir durumda akla ilk gelen isim ise Alman golcü Mario Gomez. Takıma katıldığı günden bu yana, harikulade bir katkı veren Gomez, daha şimdiden, Beşiktaş’ın geçmiş yıllardaki golcülerinin, bir sezonda ulaştığı gol rakamlarına ulaştı. Veli ve Tolgay gibi iki önemli oyuncunun sezon başından beri sakatlığı olsa da; Atiba, Oğuzhan, Jose Sosa ve Necip Uysal ile o bölgede iyi bir rotasyon kurdular. Bu dörtlü, sakat oyuncuların yokluğunu hissettirmek bir yana, oynadıkları oyunla, o bölgenin gerçek sahiplerinin dönüşüyle, takımlarının nasıl bir gelişme kaydedeceğini düşünen Beşiktaş taraftarını heyecanlandırıyor. Bu takımın asıl mimarı olan Şenol Güneş’e de, hakkını teslim etmek gerek. Bilic’ten devraldığı takımın kimyasına, oldukça pozitif bir etki bıraktı ve Beşiktaş camiası, onu ve yaptıklarını büyülenmiş gözlerle izliyor.

Skenderbeu, Arnavutluk liginde 10. hafta sonunda topladığı 25 puanla, 28 puanlı Partizani Tirana’nın arkasında ligde 2. sırada bulunuyor. Ligin hem en çok gol atan hem de en az gol yiyen takımı konumundalar. 31 yaşındaki Hamdi Salihi, bu sezon çıktığı 18 maçta 16 gol kaydederek takımına müthiş bir katkı verdi. Kendi liglerinin son şampiyonu olsalar da, UEFA Avrupa Ligi sahnesindeki zayıf takımlardan biri konumundalar. Grupta tek galibiyetlerini son oynadıkları Sporting maçında aldılar.

Skenderbeu, Beşiktaş için zorlayıcı bir rakip olabilecek olsa da, bir noktadan sonra dirençleri düşecektir. Beşiktaş için rahat bir galibiyet bekliyorum.

Skor tahminim 3-0. Rivalo′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir