Athletic Bilbao Barcelona Maç Tahmini 23 Ağustos 2015

Athletic Bilbao Barcelona futbol tahminleri.İspanya’nın Bask Bölgesi ekibi Athletic Bilbao ile Katalan Bölgesi’nin en büyük temsilcisi ve aynı zamanda geçen senenin üçte üç yapan ekibi, son şampiyon Barcelona, La Liga’nın birinci haftasında karşı karşıya geliyor. San Mames Barria Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 23 Ağustos 2015 Pazar günü saat 19.30’da başlayacak.

Athletic BilbaoBarcelona karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Athletic Bilbao, yaz transfer döneminde kadrosunu; Gorka Elustondo, Julen Arellano, Eneko Boveda ve Javi Eraso gibi isimlerle güçlendirdi. Diğer sezonlarda olduğu gibi bu sezon da, kulüp tüzüğünde bulunan bir maddeye göre, sadece Bask Bölgesi’nden oyuncu transfer ettiler. Bu kadar kısıtlı bir bölgeye rağmen, sürekli La Liga’nın güçlü ekiplerinden birisi olmayı ve başardılar. Aynı zamanda futbolcu ihraç etme konusunda da oldukça başarılılar. Athletic Bilbao’nun sezon öncesi maçlarda çok iyi sonuçlar alamadığını görüyoruz. Oynadıkları altı hazırlık maçında sadece bir galibiyet elde ettiler. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda, Inter Bakü’yü 2-0 ve 0-0’lık skorlarla elediler ve son olarak Aduriz’in 3 gol atarak yıldızlaştığı İspanya Kral Kupası maçında, büyük bir sürprize imza atarak Katalan devi Barcelona’yı 4-0 ile geçtiler ve rövanş öncesi oldukça avantajlı bir skor elde ettiler.

Milli Takım kaptanımız Arda Turan’ı ve Aleix Vidal’i kadrosuna katan Barcelona, kulüp efsanesi Xavi ile yollarını ayırdı. Hazırlık maçlarında, kendilerinden bekleneni veremediler. Bu maçlara Messi ve Neymar’dan yoksun çıktıklarını da unutmamak lazım. Luis Suarez’i de ekleyince dünyanın en tehlikeli hücum hattına sahip olan Katalan ekibi, geçtiğimiz sezonu üç kupa ile tamamlamıştı. Son olarak Avrupa Süper Kupası’nı da, Sevilla’yı 5-4 yenerek kazanan Barcelona, İspanya Süper Kupa mücadelesinde ise rakibi Athletic Bilbao’ya 4-0 yenildi. Böylece oynadığı son iki maçta tam 8 gol yemiş oldu. Barcelona’nın savunmada ciddi sıkıntıları olduğu su götürmez bir gerçek. Ancak, yenilen gollere bakınca çoğunun bireysel hatalar sonucu olduğunu görüyoruz. Özellikle Alves ve Adriano formsuz görünüyor. Neymar’ın ise sakatlığı var ve oynayıp oynayamayacağı henüz belli değil.

Savunmadaki problemlere rağmen, Barcelona oynadığı tüm maçlara favori çıkar. Messi, Neymar ve Suarez, her an her şeyi değiştirebilecek kalitede oyuncular.

Skor tahminim 2-4. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir