Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Maç Tahminleri 5 Ağustos 2015

Shakhtar Donetsk Fenerbahçe 5 Ağustos 2015 futbol tahminleri.Şampiyonlar Ligi’ne katılarak, yıllar süren hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe, 3. Ön Eleme Turu’nda kötü geçen, ancak 0-0 beraberlikle sonuçlanan ilk maçın ardından, bu kez deplasmana gidiyor. Arena Lviv’de oynanacak olan mücadelenin gollü beraberlikle sonuçlanması bile Fenerbahçe’ye turu getirecek. İki takımın da turu geçmek için herşeylerini ortaya koyacağı mücadele, 5 Ağustos Çarşamba günü, 21.45’te başlayacak.

Shakhtar DonetskFenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Douglas Costa, Luiz Adriano ve Fernando gibi önemli oyuncularını satan Shakhtar, kadrosuna sadece 32 yaşındaki Eduardo’yu kattı. 2 hafta önce, geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Dynamo Kiev ile Ukrayna Süper Kupa’da karşılaşan Shakhtar, rakibinin 2 kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 kazanmıştı. Ukrayna Premier Lig’de, bu sezonki ilk karşılaşmasında da Oleksandria’yı konuk etti ve Teixeira’nın 2 gol bulduğu maçı 2-0 kazandı. Shakhtar, geçtiğimiz hafta ise, Fenerbahçe maçı öncesinde Volyn’in konuğu oldu. Alex Teixeira yine 2 gol bulurken, maç 4-1 Shakhtar’ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Ligde 2’de 2 yapan Shakhtar, gol averajıyla Dynamo Kiev’in önünde, ligin zirvesinde yer alıyor. Salı günü Fenerbahçe’ye konuk olan Shakhtar, baskılı başladığı maçta, net pozisyonlar bulmasına rağmen, Volkan’ı geçemedi. Maçın ikinci yarısında sadece karşı ataklarla gol arayan Shakhtar, kalan sürede zaman geçirmeye oynadı ve maç 0-0 sonuçlandı. Shakhtar, bugün ligde Hoverla’yı konuk edecek.

Takımdaki yaşlı oyuncuların çoğuyla sözleşme yenilemeyerek yollarını ayıran Fenerbahçe, Robin van Persie’yi de kadrosuna katmıştı. Shakhtar maçına, maçtan önce sakatlanan Gökhan Gönül’ün yerine, Şener’in de cezalı olması nedeniyle, Hasan Ali defansın sağında başladı. Shakhtar’ın baskısı karşısında gerekli direnci gösteremeyen Fenerbahçe, kalesinde pek çok pozisyon görürken, Volkan takımını kurtaran isim oldu. Maçın ikinci yarısında ise, Fenerbahçe yüklenmeye çalıştıkça, Shakhtar oyunu başarıyla soğuttu. Oyunun bitmesine 25 dakika kala oyuna giren RvP etkisiz kalırken, son dakikalarda, Stoch’un verdiği güzel pası da gole çeviremedi. 0-0 sonuçlanan maçın ardından ise iki takım da umudunu kaybetmedi. Shakhtar tarafı oynalılan oyundan memnundu ve Fenerbahçe ise takım olmak konusunda daha çok çabalaması gerektiğini görmüş oldu.

Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı bu karşılaşmada, her türlü galibiyet ya da gollü beraberlik, sarı lacivertlilerin turu geçmesi için yeterli olacak. Fenerbahçe’nin turu atlayan taraf olacağını düşünüyorum.

Skor tahminim 1-1. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir