Beşiktaş Karabükspor Maç Tahminleri 27 Nisan 2015

Beşiktaş Karabükspor 27 Nisan 2015 futbol tahminleri.Galatasaray’ın, Trabzonspor’a mağlup olmasıyla, Spor Toto Süper Lig’in ilk 3 sırasındaki takımlar birbirlerine daha da yaklaştılar. Averajla Galatasaray’ın önünde, 2. sırada yer alan Beşiktaş, ligin 28. haftasında, düşme hattındaki Karabükspor’u konuk edecek. 27 Nisan Pazartesi oynanacak olan maç, 20.00’da başlayacak.

Son haftalarda zirvedeki takımların yaşadığı puan kayıplarıyla ilk 3 sıra sürekli değişirken, Beşiktaş da inişli çıkışlı formuyla, liderlik yarışını sürdürüyor. Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a elenen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’u elemesine rağmen, 3. Tur’da Club Brugge’e elenerek turnuvaya veda etmişti. Club Brugge maçlarının ardından, ligde oynadığı Fenerbahçe maçından alınan mağlubiyetle, moraller iyice düşerken, milli maç arası da Beşiktaş’a yaramadı. Milli maçlardan sonra, ligin 4. sırasındaki Başakşehir’i konuk ettikleri maçtan gol çıkmayınca Beşiktaş, Fenerbahçe’nin de gerisine düşmüştü. Beşiktaş, ligin 27. haftasında, Cumartesi günü Kasımpaşa’nın konuğu oldu.

BeşiktaşKarabükspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

İlk yarısını 2-1 önde kapattığı maçta, Kasımpaşa 2 kırmızı kart görerek oyundan iyice düştü ve Beşiktaş karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak geçici olarak liderlik koltuğuna oturdu. Ertesi gün, Galatasaray’ın Trabzonspor karşısında mağlup olmasıyla bir gün daha lider kalan Beşiktaş, dün Fenerbahçe’nin kazanarak liderliği ele geçirmesiyle, haftayı Galatasaray ile aynı puanda, 2. sırada kapatmış oldu. Bu sezon, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan henüz puan alamayan Beşiktaş, 27 maçta aldığı 18 galibiyet, 4 beraberlikle 58 puan topladı ve lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde, Galatasaray ile aynı puanda, 2. sırada yer alıyorlar.

Geçen seneki iyi performansının ardından, bu sezon tam bir hayal kırıklığı olan Karabükspor, devre arasında teknik direktör değişikliğine giderek, takımın başına Yılmaz Vural’ı getirmişti. Yılmaz Vural’dan önce oynadığı 21 maçta, 4 galibiyet 5 beraberlik alan Karabükspor, ligin 17. sırasında yer alıyordu. Yılmaz Vural yönetiminde ise, oynadıkları 6 maçtan 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar ve ligin 16. sırasına yükselmeyi başardılar. Ancak ligde son 7 haftaya girilirken, 15. sıradaki Çaykur Rizespor ile aralarındaki puan farkı da 7.

Liderlik yarışındaki Beşiktaş, Karabükspor’un ardından Trabzonspor’a konuk olacak ve düşme potasındaki bir takıma karşı puan kaybetmek istemeyeceklerdir. 5-1’lik galibiyetin de moraliyle, Beşiktaş bir kez daha kazanacaktır.

Skor tahminim 2-0. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir