Marsilya Paris St Germain Maç Tahminleri 5 Nisan 2015

zlatan-psgFransa 1. Lig’de liderliğe oynayan 3 takımdan biri olan 3. sıradaki Marsilya, milli maçların bitmesinin ardından, lider Paris St Germain’i ligin 31. haftasında konuk edecek. Fransa’nın 2 devini karşı karşıya getirecek olan maç, 5 Nisan Pazar günü Velodrome’da oynanacak ve 22.00’da başlayacak.

Ligdeki ilk iki maçında yalnızca 1 puan alabilen Marsilya, çabuk toparlanmış sonraki 8 maçını kazanarak 5 haftada devraldığı liderliği, 20. haftaya kadar korumayı başarmıştı. Kendi sahasında oynadığı 15 maçın 11’ini kazanan, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet alan Marsilya; ilk mağlubiyetini kendi sahasındaki ilk maçında alırken, diğer mağlubiyeti ve beraberlikleri kendi sahasındaki son 3 maçında almıştı.

MarsilyaParis St Germain karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Deplasmanda ise bu istatistiğe uzak kalarak sadece 6 galibiyet ve 4 bearberlik almalarına rağmen, 30 golle deplasmanda en çok gol atan takım durumundalar. Kendi sahasındaki son 3 maçında puan kaybeden Marsilya, deplasmanda ise son 2 maçında puan kaybetmedi. Toulouse karşısında 6-1 ve Lens karşısında 4-0 kazandılar. Liderliği 20 haftada kaybetmelerine rağmen, zirveye 4 puandan daha uzak kalmadılar. Şu anda da zirvede yer alan 59 puanlı PSG’nin sadece 2 puan gerisindeler ve 2. sırada da 58 puanlı Lyon yer alıyor. Geçtiğimiz sezonu 6. sırada tamamlayan Marsilya, bu sezon Avrupa Kupaları’nda yer almadı ve Lig Kupası’ndan da henüz ilk turda elendi. Dolayısıyla sadece tek kulvarda, ligde mücadele ediyorlar.

Lige her ne kadar yeterince iyi bir başlangıç yapamamış olsa da ligin en az mağlubiyet alan takımı olan PSG, ilk deplasman galibiyetini 4. deplasman maçında alırken, ligdeki ilk mağlubiyetini ise 18. haftada almıştı. PSG, kendi sahasında oynadığı 15 maçta henüz mağlubiyet yüzü görmedi ve bu maçlardan 11’ini kazandı. Deplasmanda ise 5 maç kazanırken, 7 maçtan beraberlikle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde F Grubu’nda sadece Barcelona’ya deplasmanda mağlup olan PSG, 2. Tur’da Chelsea karşısında 10 kişi kaldığı maçta inanılmaz bir direnç göstermiş ve büyük bölümününü 10 kişi oynadıkları maçın sonunda turu geçmeyi başarmıştı. Çeyrek Final’e yükselen PSG’nin rakibi ise F Grubu’nu lider tamamlayan Barcelona. PSG, Marsilya maçının ardından Fransa Kupası’nda Yarı Final oynayacak ve kazanması durumunda Final’e yükselecek.

Marsilya kendi sahasında oynadığı son maçlarda iyi sonuçlar alamıyor, ancak PSG son deplasman maçlarında iyi değil. İkili arasında oynanan son 6 maçı kazanan PSG, bir kez daha kazanıp liderliğini sürdürecektir.

Skor tahminim 0-2. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir