Borussia Dortmund Bayern Münih Maç Tahmini 5 Mart 2016

Borussia Dortmund Bayern Münih 5 Mart 2016 futbol tahminleri.Bundesliga’da üstünlüğünü herkese kabul ettirmeyi başaran Bayern, en dişli rakibine konuk oluyor. Bitime 11 hafta kala, puan farkını 8 yapan Bayern, bu maçı da kazanırsa, şampiyonluk çok daha rahat gelecek. Bu önemli maç, 5 Mart 2016 Cumartesi günü, saat 19.30’da başlayacak ve Signal Iduna Park’ta oynanacak.

Borussia DortmundBayern Münih karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Sezon başında, Jurgen Klopp’la yolları ayırıp, yerine Thomas Tuchel’i getiren Dortmund, özlediği takımına geri kavuştu. Çok değil, bundan birkaç sene önce Lewandowski, Götze gibi isimler hala takımdayken Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Dortmund, bu iki ismi Bayern Münih’e kaptırınca, takımın eski gücünü kazanması biraz zaman aldı. Bu sezon oynadığı 23 lig maçında, 54 puan topladılar ve lider Bayern’in 8 puan gerisindeler. Bu maçı kazanmaları durumunda farkı 5’e indirerek şampiyonluk için biraz daha ümitlenecekler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2.Tur’da eşleştikleri Porto’yu 1-0 ve 2-0’lık galibiyetlerle eleyen Dortmund, bir üst turda İngiltere’de şampiyonluk yarışı veren Tottenham ile eşleşti. İleri üçlüsünden bu sezon oldukça fazla skor katkısı alan Dortmund’da; Pierre Aubameyang 32 gol, 8 asist, Henrikh Mkhitaryan 19 gol, 18 asist ve Marco Reus 16 gol, 5 asistle daha Mart ayının başında, inanılmaz rakamlara ulaştılar.

Bayern Münih, son yıllarda Bundesliga’ya ağırlığını koydu ve artık Almanya’da rakipsizler. Bitime 11 hafta kala, puan farkı şimdiden 8 ve bu hafta da kazanmaları durumunda fark 11’e çıkacak. Bayern, bu maçta mağlup olduğu taktirde fark 5’e düşecek. Ancak Bayern, bu farkın kapanmasına da izin verecek bir takım değil. Zira kazanmayı çok seviyorlar ve çok alışıklar. Bayern’de, eski yıllara nazaran Robben ve Ribery’nin etkinliği biraz daha azaldı ve takımı artık Müller ile Lewandowski sırtlıyor. Müller’in 25 gole ulaştığı sezonda, Lewandowski 34 maçta 33 gol ve 3 asist ile maç başına 1’den fazla gole katkı veriyor. Şampiyonlar Ligi’nde, Juventus deplasmanında 2-0 öne geçmelerine rağmen üstünlüklerini koruyamadılar ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldılar.

Bayern bu maçı kazanıp, kalan lig maçlarına rahat ve rotasyonlu kadrolarla çıkmak isteyecektir.

Skor tahminim 1-3. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir