Atletico Madrid Real Madrid Maç Tahminleri 7 Şubat 2015

Atletico Madrid Real Madrid 7 Şubat 2015 futbol tahminleri.Son haftalarda art arda zorlu maçlara çıkan Atletico Madrid, İspanya Kral Kupası’nda elemeyi başardıkları Real Madrid ile önümüzdeki hafta bir kez daha karşı karşıya gelecekler. Son şampiyon ile lideri karşı karşıya getirecek olan bu maç, 7 Ocak Cumartesi Vicente Calderon’da oynanacak ve 17.00’da başlayacak.

Bu sezon yine iyi bir performans sergileyen Atletico Madrid, geçtiğimiz sezonki kadar iyi değil ve bu kez hem Barcelona hem de Real Madrid daha iyi durumda. Ligde aldıkları 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle, 21 maçta 47 puan toplayabildiler ve maç eksiği olan lider Real Madrid’in 4 puan gerisinde, 3. sırada yer alıyorlar. Barcelona karşısında 20 gün önce aldıkları mağlubiyete kadar, 2. sıradaki Barcelona ile puanları eşitti.

Atletico MadridReal Madrid karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Ancak, bu maçtan sonra geçen 3 haftada, ligin ilk 3 sırasında yer alan takımlardan hiç biri puan kaybetmedi ve puan farkları haftalardır aynı. Kral Kupası’nda konuk ettiği rakibini 2-0 mağlup eden Atletico Madrid, deplasmandaki maçtan da 2-2’lik beraberlikle ayrılmayı başararak, Real Madrid’i kupanın dışına itmişti. Ancak, Çeyrek Final’de rakipleri olan Barcelona karşısında, 2 maçtan da mağlup ayrılarak, onlar da kupanın dışında kaldılar. Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda, Olympiakos deplasmanında kaybedip, Juventus deplasmanında beraberlik alan Atletico Madrid, grubu 13 puanla lider bitirmişti ve 2. Tur’daki rakibi de Bayer Leverkusen olacak.

Bu sezon gösterdiği performansla, dünyanın en iyi takımlarından biri olan Real Madrid, ligin ilk 3 haftasında aldığı 2 mağlubiyeti kolay unutup, sonraki 12 maçını art arda kazanıp önemli bir seri yakalamıştı. Sonrasında da Valencia karşısında yenilerek, bu sezon La Liga’daki 3. mağlubiyetlerini de aldılar, ancak henüz başka puan kaybı yaşamadılar. Maç eksiğine rağmen Barcelona’nın 1 puan önünde lider bulunan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda da üst düzey bir performans sergileyerek, 6 maçı da kazandı ve 18 puanla grubu lider tamamladı. 2. Tur’da ise rakipleri Schalke 04 olacak. Maç eksiğini Çarşamba günü oynayacağı Sevilla maçıyla kapatacak olan Real Madrid’de, cezası tamamlanacak olan Ronaldo, Atletico Madrid karşısında forma giyebilecek.

Bu sezon Real Madrid’in korkulu rüyası olan Atletico Madrid ikilinin bu sezon karşı karşıya geldiği 5 maçın 3’ünü kazanırken, kalan 2 maç da beraberlikle sonuçlanmıştı. Ligin ilk yarısındaki maçı da kazanan Atletico Madrid, bu kez mağlubiyeti tadacaktır.

Skor tahminim 1-2. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir