Galatasaray-Ankaragücü Maç Tahmini 14 Mart 2010

Galatasaray Ankaragücü Futbol Maç TahminiBu akşam saat 19.00’da Turkcell Süper Lig’de ikinci sırada bulunan Galatasaray ile ligde 13. sırada bulunan Ankaragücü, Ali Samiyen’de karşı karşıya gelecekler.

Galatasaray 24 maçta aldığı 50 puanla şu anda 2. sırada, Ankaragücü ise 24 maçta 26 puanla ligde 13. sırada yer alıyor. Ligin ikinci yarısında hiç yenilgi yüzü görmeyen Ankaragücü 2 hafta önce deplasmanda aldığı Gençlerbirliği maçı dışında tüm maçlarından beraberlikle ayrıldı. Galatasaray ise ikinci yarıda Kayserispor ve Beşiktaş deplasmanlarından beraberlikle ayrıldı ve geçen hafta Eskişehir deplasmanında 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray şampiyon olmak için artık herhangi bir puan kaybıyla darbe almak istemiyor. Bugün Bursaspor’un galip gelmesiyle 2. sıraya düşen Galatasaray liderlik yarışında avantaj kazanmak için maçtan galip ayrılmak zorunda. Şu anda en ciddi rakibi olan Bursaspor karşısında maç fazlasıyla avantaj sağlamak isteyen Galatasaray, ligin ikinci yarısında fazla gol atmasa da gol de yemeyen bir Ankaragücü ile karşılaşacaklar.

Son 7 maçta 4 gol atıp 3 gol yiyen Ankaragücü bu maçların 5’inden gol yemeden ayrıldı. Altı beraberlik bir galibiyetle 9 puan alan Ankaragücü bugün Ali Samiyen’de yine puan peşinde olacak.

Ankaragücü‘nde Rajnoch kırmızı kart cezalısı olduğundan Rothen ise sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Ediz, Elyasa, Mehmet Çakır ve Meye sarı kart gördüklerinde cezalı duruma düşecekler.

Galatasaray ise bu sene kendi sahasında hiç mağlup olmadı ve sadece 3 maçı beraberlikle tamamladı. Galatasaray aynı zamanda Bursaspor ile birlikte bu sezon 48 golle ligin en çok gol atan takımlarından. Hakan Balta’nın ilk 18de olmasının kesinleştiği ve ilk 11e girme ihtimali olduğu öğrenildi. Gökhan Zan ve Kewell ise hala tedavi görüyorlar. Arda ise kart cezalısı olduğundan bu maçta yer alamayacak.

Ligde 90. kez karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanan 89 maçta Galatasaray 56, Ankaragücü ise 14 kez galip gelmiş, 19 maç ise beraberlikle sonuçlanmış. Bence bu sefer de Galatasaray maçtan galip ayrılacak taraf olacaktır ve skor da 2-0 olur.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir