Liverpool Chelsea Maç Tahmini 8 Kasım 2014

Liverpool Chelsea 8 Kasım 2014 futbol tahminleri.İngiltere Premier Lig’de bu sezon istediği sonuçları alamayan ve inişli çıkışlı bir grafik izleyen Liverpool, şampiyonluğun en büyük adayı, lider Chelsea’yi ligin 11. haftasında konuk ediyor. 8 Kasım Cumartesi günü Anfield’da oynanacak olan bu maç, 14.45’te başlayacak.

Geçtiğimiz sezonun en iyi takımlarından olan Liverpool, Suarez’i Barcelona’ya göndermiş, ancak kadrosuna pek çok önemli oyuncuyu katarak, kadrosuna Şampiyonlar Ligi’nde ihtiyacı olacağı derinliği kazandırmıştı. Lige Southampton galibiyetiyle başlayan Liverpool, ligde oynadığı 10 karşılaşmanın sadece 4’ünü kazanırken, 2 beraberlik ve 4 de mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynadıkları 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alırken, kendi sahalarında sadece 1 kez mağlup oldular.

LiverpoolChelsea karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Bu hafta Newcastle United karşısında aldıkları mağlubiyet ise, onları daha üst sıralardan uzakta tuttu. Şu anda topladıkları 14 puan ve 0 averaj ile ligin 7. sırasında bulunuyorlar. Lig Kupası’nda ise önce Middlesbrough’yu sonra da Swansea City’i elemeyi başaran Liverpool, kupada Çeyrek Final’e yükseldi. Geçtiğimiz sene yer almadığı Şampiyonlar Ligi’nde de iyi bir performans sergileyemeyen Liverpool, tek galibiyetini Ludogorets Razgrad karşısında alırken, Basel’e deplasmanda mağlup oldu ve Real Madrid’e kendi evinde 3-0 yenildi. B Grubu’nda, averaj farkıyla 3. sırada yer alıyorlar ve yarın Real Madrid deplasmanına gidecekler.

Bu sezonun en iyi takımlarından olan Chelsea, eksiklerini kaliteli transferlerle kapatarak, oldukça iddialı bir konuma geldi. Sezona da oldukça iyi bir başlangıç yaptılar ve çıktıkları ilk 4 maçtan galibiyetle ayrıldılar. 5. maçlarında, konuğu oldukları Manchester City karşısında 1 puana razı oldular, ancak kendi sahalarında henüz puan kaybetmediler. Deplasmanda ise geçtiğimiz hafta konuk oldukları Manchester United karşısında 1-0 öndeyken, 90. dakikada Ivanovic’in kırmızı kart görmesinden hemen sonra gelen golle, yine beraberliğe razı oldular. 10 maçta aldıkları 2 beraberlikle, 26 puan topladılar ve şu anda Southampton’ın 4 puan önünde, ligin zirvesinde yer alıyorlar. Lig Kupası’nda Bolton Wanderers ve Shrewsbury’i eleyerek, Liverpool gibi Çeyrek Final’e yükseldiler. Ancak Liverpool’un aksine Şampiyonlar Ligi’nde oldukça iyi gidiyorlar. G Grubu’nda oynadıkları ilk maçta, kendi sahalarında Schalke 04 ile berabere kalırken, Sporting Lisbon ve Maribor karşısında 3 puan aldılar ve 7 puanla şu an grubun zirvesindeler. Çarşamba günü Maribor deplasmanına gidecekler bir kez daha farklı bir galibiyet arayacaklar.

Liverpool hala kendini bulabilmiş değil ve Chelsea’nin de işlerini kolaylaştıracağını sanmıyorum. Chelsea deplasmanda galip gelecektir.

Skor tahminim 0-2. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir