Liverpool Real Madrid Maç Tahmini 22 Ekim 2014

Liverpool Real Madrid 22 Ekim 2014 futbol tahminleriİngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz sezon zirve takibini son haftaya kadar bırakmayan Liverpool, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun lideri ve son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid ile, 22 Ekim Çarşamba günü saat 21.45’te, Anfield’da karşı karşıya gelecek.

Luis Suarez’in satışıyla önemli bir gelir elde eden Liverpool, elde ettiği bu gelirden çok daha fazlasını transfere harcayarak, kadrosuna oldukça önemli katıklar yaptı. Adam Lallana, Lazar Markovic, Dejan Lovren ve Mario Balotelli için oldukça yüksek transfer ücretleri ödediler ve bunun dışında da kadrolarına önemli katkılar yaptılar. Geçen sezonu 2. sırada tamamladıktan sonra, bir kez daha zirve yarışında yer almak istemelerinin yanı sıra, bu sezon bir de Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor olmaları, kadro genişliğine ihtiyaç duymalarının en büyük nedenlerinden.

LiverpoolReal Madrid karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Lige Southampton galibiyeti ile başlayan Liverpool, son şampiyon Manchester City’e konuk olduğu 2. maçta 3-1 mağlup olmuştu. Ardından Tottenham deplasmanında 3-0 kazanmalarına rağmen, Aston Villa karşısında kendi evlerinde mağlup olmuşlardı. Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçlarında konuk ettikleri Ludogorets Razgrad karşısında oldukça zor bir galibiyet aldıktan sonra da, West Ham United karşısında mağlup oldular ve 5 maçta 3 mağlubiyet alarak çok kötü bir başlangıç yaptılar. 6. maçlarında ise, kendi sahalarında Everton ile berabere kalarak, yine istediklerini gerçekleştiremediler ve o hafta Şampiyonlar Ligi’nde konuk oldukları Basel’e mağlup olarak, 3 puanda kaldılar. Ligdeki son maçında ise West Bromwich karşısında galip gelen Liverpool, 10 puanla 7. sırada yer alıyor ve Real Madrid karşılaşması öncesinde Queens Park Rangers ile karşı karşıya gelecek.

Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan; James Rodriguez, Toni Kross, Keylor Navas gibi oyuncuları kadrosuna katan Real Madrid; Alvaro Morata, Xabi Alonso ve Angel Di Maria ile yollarını ayırmış, transfer döneminin son gününde ise, Javier Hernandez’i kiralamıştı. Süper Kupa’yı Atletico Madrid’e kaybettikten sonra, ligdeki ilk maçından galibiyet alan Real Madrid, Real Sociedad ve Atletico Madrid karşısında mağlup olmuş ve ilk 3 maçında sadece 3 puan toplayabilmişti. Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçında Basel’i 5-1 mağlup ettikten sonra, önemli bir galibiyet serisi yakalamayı da başarmışlardı. Deportivo La Coruna karşısında deplasmanda 8-2 kazandıktan sonra, Elche karşısında 5-1 kazanmış ve sonraki hafta da Villareal’i 2-0 yenmişlerdi. B Grubu’ndaki ikinci maçlarında, Ludogorets Razgrad ile karşılaştılar ve zorlu bir galibiyet almayı başararak, 6 puanla liderliklerini kourdular. Ligde oynadıkları son maçta, Athletic Bilbao karşısında 5-0 kazandılar ve şu anda 15 puanla ligin 4. sırasında yer alıyorlar. Liverpool maçı öncesinde, ligin 17. sırasında yer alan Levante deplasmanına gidecekler.

Liverpool henüz bekleneni veremedi ve kadrosunun oturduğunu da söylemek mümkün değil. Daha az değişim yaşayan Real Madrid ise çok daha iyi bir görüntü sergiliyor ve bu maçtan da galip ayrılmaları şaşırtıcı olmayacaktır.

Skor tahminim 1-3. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir