Galatasaray Fenerbahçe Maç Tahminleri 18 Ekim 2014

Galatasaray Fenerbahçe 18 Ekim 2014 Futbol TahminleriDünyanın en büyük derbilerinden biri olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi milli maçların ardından, ligin 6. haftasıyla birlikte Türk Telekom Arena’da oynanacak. 18 Ekim Cumartesi günü 19.00’da başlayacak olan maç, bu sezon beklentileri yüksek tutan, ancak şimdiye kadar hayal kırıklığı yaşayan iki takımın mücadelesine sahne olacak.

Sezon sonunda Mancini ile yollarını ayırarak, Dünya Kupası’nın ardından takımın başına Cesare Prandelli’yi getiren Galatasaray, yine aktif bir transfer dönemi geçirdi. Olcan Adın, Tarık Çamdal, Yasin Öztekin gibi Türk oyuncuların yanı sıra, Blerim Dzemaili ve Goran Pandev’i de kadrosuna kattı. Son iki sezondur Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmayı başaran Galatasaray, bu sefer zor bir gruba düştü.

GalatasarayFenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Kendi sahasında oynadığı grubun ilk maçında, Anderlecht’i konuk eden Galatasaray, 1-0 geride götürdüğü maçı, 90’da Burak’ın golüyle kazandı. Kendi sahasında puan kaybederek başlayan Galatasaray, ikinci maçı için ise Beşiktaş’ı Play-Off’ta eleyen Arsenal’e konuk oldu. 4-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kalan Arsenal’e karşı, penaltı golü dışında gol atamayan Galatasaray, deplasmanda kötü bir yenilgi alarak 1 puanda kaldı. Lige ise Bursaspor deplasmanında kazanarak başlayan Galatasaray, Eskişehirspor karşısında beraberlikle ayrılmış, ardından Balıkesirspor deplasmanında ise 2-0 kaybetmişti. 5 maçta aldığı 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplayan Galatasaray, Fenerbahçe’nin averaj farkıyla önünde yer alıyor.

Ersun Yanal’ın takımın başından ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen İsmail Kartal, Fenerbahçe’de henüz bekleneni verebilmiş değil. Cezası nedeniyle bu sene de Avrupa Kupaları’nda yer almayan Fenerbahçe, kendi sahasında oynadığı tüm maçları kazanmasına rağmen, oynadığı 2 deplasman maçından sadece 1 puan alabildi. Trabzonspor karşısında isteksiz bir görüntü çizen ve 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor karşısında Gekas’ı durduramamış ve sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Emenike ile yaşanan problemler, sakatlıklar, Diego ile birlikte oynadığında takımın beklentileri karşılayamaması Fenerbahçe’nin yaşadığı önemli sorunlar. Ersun Yanal’ın ofansif ve agresif futbolunun ardından, Fenerbahçe’nin şu anki futbolu herkese isteksiz geliyor ve alınan galibiyetlere rağmen, takım beklentilerin altında kalmaya devam ediyor.

İki takım da şu anda beklentileri karşılayamıyor ve Süper Kupa’da gördüğümüz gibi golsüz bir mücadele olma ihtimali daha olası görünüyor.

Skor tahminim 0-0. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir