Bayern Münih Man City Maç Tahminleri 17 Eylül 2014

Bayern Münih Man City 17 Eylül 2014 Maç TahminleriSon iki sezondur Bundesliga’yı şampiyon tamamlayan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda, geçtiğimiz sezon da kendisiyle aynı grupta yer alan Manchester City ile karşılaşacak. Bayern Münih’in son Premier Lig Şampiyonu’nu konuk edeceği maç, 17 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.45’te başlayacak ve Allianz Arena’da oynanacak.

Geçtiğimiz sezon ortasında, Robert Lewandowski ile anlaşan ve sezon bitiminde kadrosuna dahil eden Bayern Münih, Mario Mandzukic ile yollarını ayırmıştı. Dünya Kupası’nın ardından Toni Kross’u da 25 milyon Euro karşılığında, Real Madrid’e gönderdiler. Bu sezonki büyük transferleri, Roma’dan Mehdi Benatia olurken, Valencia’dan Juan Bernat’ı ve Real Madrid’den Xabi Alonso’yu da kadrolarına kattılar.

Bayern MünihManchester City karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Telekom Kupası’nı, Final’de Wolfsburg’u 3-0 yenerek kazandılar ve hazırlık maçlarında, Duisburg ile berabere kalırken, Guadalajara karşısında 1-0 kazandılar. Almanya Süper Kupa’da ise tekrar Dortmund ile karşılaştılar ve geçtiğimiz sezon olduğu gibi kupanın sahibi, maçı 2-0 kazanan Dortmund oldu. Süper Kupa’nın ardından, Almanya DFB Kupası’nda Preussen Münster ile 1. Tur’da karşı karşıya geldiler ve maçı 4-1 kazanarak 2. Tur’a yükseldiler. Bundesliga’daki ilk maçlarında Wolfsburg ile karşı karşıya geldiler ve 2-1 kazanarak, lige 3 puanla başladılar. Ligdeki ikinci maçlarında ise Schalke 04 deplasmanına gittiler ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar. Bu haftasonu Stuttgart ile karşılaşacaklar ve şu anda ligin 5. sırasında yer alıyorlar.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda sadece Milan karşısında galibiyet alan ve hazırlık maçlarında, Dundee FC’ye mağlup olduktan sonra, Hearts ve Sporting City Kansas karşsıında kazanan Manchester City, 32 milyon Pound karşılığında Eliaquim Mangala’yı ve 15 milyon Euro karşılığında Reges’i Porto’dan transfer ettiler. Bu sezon, son bir kaç sezona kıyasla, transfere daha az para harcayan City, Community Shield’da Arsenal karşısında 3-0 mağlup olmuştu. Premier Lig’deki ilk karşılaşmalarını Newcastle United ile oynadılar ve 2-0 galip gelerek, lige 3 puanla başladılar. İkinci maçlarında ise Liverpool ile karşı karşıya geldiler ve 3-1 kazandılar. Ligdeki son maçlarında, kendi sahalarında Stoke City karşısında 1-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşadılar. Bu hafta sonu Arsenal ile karşılaşacaklar ve şu anda ligin 4. sırasındalar.

Geçtiğimiz sezon ikilinin Allianz Arena’da oynadıkları maçı Manchester City 3-2 kazanmıştı. Ancak, bu kez Bayern Münih’in kendi sahasında galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum.

Skor tahminim 2-1. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir