İspanya Makedonya Maç Tahminleri 8 Eylül 2014

İspanyaDünya Kupası’nda tam manasıyla bir hayal kırıklığı yaratan İspanya, Euro 2016 Elemeleri C Grubu’ndaki ilk maçında, Makedonya ile karşı karşıya gelecek. 8 Eylül Pazartesi günü Ciudad de Valencia’da oynanacak olan bu maç, 21.45’te başlayacak.

2008’de Avrupa Kupası’nı kazanarak, önemli bir seriye başlayan İspanya, 2010’da da Dünya Kupası’nı kazanmıştı. Ancak, yükselişleri 2012 Avrupa Şampiyonası’nda da durdurulamadı ve üst üste 3 önemli kupayı kazanarak çok büyük bir başarı elde ettiler. Daha önce sadece 1 kez kazandıkları Avrupa Şampiyonası Şampiyonluğu’na, 2 yeni şampiyonluk eklerken, tarihlerinde ilk defa Dünya Kupası’nı müzelerine götürdüler.

İspanyaMakedonya karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Elbette başarılarının sonsuza kadar devam etmesini kimse beklemiyordu. Ancak 2014 Dünya Kupası’ndaki futbolları ve aldıkları sonuçları, muhtemelen hiç kimse beklemiyordu. Gruptaki ilk maçlarında, Hollanda karşısında öne geçmelerine rağmen, 5-1 mağlup olarak, Dünya Kupası’na kabus gibi bir başlangıç yaptılar. Henüz hiçbir şey bitmemişti. Ancak, ikinci maçta Şili karşısında da 2-0 mağlup olunca, kupaya veda etmişlerdi. Son maçta Avustralya’yı 3-0 yendiler, ancak bu maçın gruptan çıkacak takımlara zaten bir etkisi yoktu. Del Bosque, tüm baskılara rağmen istifa etmeyerek, takımın başında devam etti ve Dünya Kupası’nın ardından, İspanya’nın iki önemli oyuncusu; Xavi ve Xabi Alonso, milli takımı bıraktıklarını belirttiler. Bu eksiklere rağmen, Dünya’nın en pahalı milli takımı ünvanını koruyan İspanya, hala önemli bir güç ve grup liderliği için en önemli aday.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde A Grubu’nda yer alan Makedonya, İskoçya ile bir kez berabere kaldı, Sırbistan ve Galler karşısında birer galibiyet aldı ve geri kalan tüm maçlarında mağlup olarak 7 puan topladı. Grubu son sırada tamamladılar sonrasında oynadıkları hazırlık maçlarında da, sadece Letonya karşısında galibiyet alabildiler. Kamerun’a mağlup oldular, Çin ile oynadıkları iki karşılaşmadan birinde mağlup oldular ve birini beraberlikle tamamladılar ve Katar ile de berabere kaldılar. Lüksemburg ve Beyaz Rusya ile birlikte grubun en zayıf takımlarından biri olan Makedonya, grubu sonuncu tamamlamamak için çaba sarf edecektir.

Makedonya’nın hiç şansı yok, İspanya için gayet rahat bir maç olacaktır.

Skor tahminim 4-0. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir