Roma Fiorentina Maç Tahminleri 30 Ağustos 2014

Roma Fiorentina 30 Ağustos 2014 Futbol TahminleriGeçtiğimiz sezon, Juventus’un gerisinde kalmasına rağmen, oldukça iyi bir performans sergileyen ve bu yıl da şampiyonluğa aday olan Roma, geçtiğimiz sezonu kendilerinden 20 puan altta tamamlamış olan Fiorentina ile İtalya Serie A’nın ilk haftasında karşı karşıya gelecek. 30 Ağustos Cumartesi günü Olimpico’da oynanacak olan karşılaşma 21.45’te başlayacak.

Roma, Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Manchester United’a 3-2 mağlup olduktan sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid’i 1-0 yenmeyi başarmıştı ve son maçında Inter’e 2-0 mağlup olmuştu. Yaz döneminde, Verona’dan Juan Iturbe’yi 22 milyon Euro karşılığında transfer ettiler ve Fenerbahçeli Salih Uçan’ı 2 yıllığına kiraladılar. Chelsea’den ise Ashley Cole’u kadrolarına kattılar. Ancak önemli oyuncularını kadrolarında tutmayı başararak, bu sezon daha da iddialı bir hale geldiler. Hazırlık maçlarında ise Liverpool, Wiener SK ve AEK Atina’yı yenerken, Fenerbahçe ile karşılaştıkları maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldılar. 1-0 öne geçtikleri maçta, Fenerbahçe art arda 3 gol bulurken, 82’den sonra 2 gol bulan Mattia Destro maçın skorunu belirlemişti.

Geçtiğimiz sezonu 4. sırada bitiren Fiorentina ise şampiyon Juventus’un 37 puan, 2. sıradaki Roma’nın ise 20 puan gerisinde kalmıştı. 3. Tur’a kadar yükseldikleri UEFA Avrupa Ligi’nde ise şampiyon Juventus’u zorlamalarına rağmen, elenen taraf olmuşlardı. Bu sezon ise, Udinese’den Juan Cuadrado ve Steve Beleck’i kadrolarına katarken, Chelsea’den de Marko Marin’i kiraladılar. EuroAmericana Kupası’nda Estudiantes ve Universitario’yu yenerken, Palmeiras’a mağlup oldular. Hazırlık maçlarında ise, San Marino ekibi La Fiorita’nın yanı sıra, La Liga ekiplerinden Malaga ve Real Betis’i, ayrıca Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid’i mağlup ettiler.

İki ekibi karşı karşıya getiren maçlarda, son yıllarda Roma’nın daha üstün olduğu görünüyor ve en azından 2 maçta bir en az bir kırmızı kartın çıktığını da görüyoruz, yani maçlar aynı zamanda oldukça sert geçiyor. 2012’nin sonlarından bu yana oynanmış olan 5 mücadelenin tümünü kazanan Roma ise benim bu maçta da favorim. Bu sezon şampiyonluk için mücadele edecek olan Roma’nın Serie A’ya iyi bir başlangıç yapmasını bekliyorum.

Skor tahminim 1-0. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir