Everton Chelsea Maç Tahmini 30 Ağustos 2014

Everton Chelsea 30 Ağustos 2014 Maç TahminleriSezona iki beraberlikle başlayan Everton, İngiltere Premier Lig 3. hafta mücadelesinde, 2’de 2 yapan Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Goodison Park’ta 30 Ağustos Cumartesi oynanacak olan karşılaşma, 19.30’da başlayacak.

Geçtiğimiz sezonu 5. sırada bitiren Everton, 28 milyon Pound’a geçtiğimiz sezon kiraladıkları Romelu Lukaku’nun bonservisini aldılar. Bunun dışında, Manchester City’den Gareth Barry’i de kadrolarına kattılar ve yine Chelsea’den Christian Atsu’yu kiraladılar. Bu sezon oynadıkları hazırlık karşılaşmalarında ise beklentilerin altında kaldılar. 4 maçta galibiyet alamazken, bu maçların 2’sini berabere tamamladılar. İlk hafta, bu hafta Chelsea’ye mağlup olan Leicester City ile karşı karşıya geldiler ve iki kez öne geçtikleri karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldılar. Bu hafta ise, ligin önde gelen ekiplerinden Arsenal ile karşılaştılar. Henüz 19. dakikasında öne geçtikleri maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatmayı başardılar. İkinci yarıda gol için değişiklikler yapan Arsenal, 83’ten sonra bulduğu iki golle, Everton’ın 3 puan ümitlerini sona erdirmiş ve bu maçın da 2-2 sonuçlanmasıyla, Everton bir kez daha 1 puana razı oldular.

Romelu Lukaku, David Luiz, Demba Ba gibi oyuncularla yollarını ayıran, pek çok futbolcusunu da kiralık olarak gönderen Chelsea, oldukça önemli transferler yaptı. İspanya şampiyonu Atletico Madrid’den Filipe Luiz ve Diego Costa’yı transfer eden Chelsea, Barcelona’dan da Cesc Fabregas’ı kadrosuna katarak, kadrosunu oldukça güçlü hale getirdi. Bu sezona hazırlık olarak 9 hazırlık maçı yaptılar ve bu maçlar arasında, Fenerbahçe’yi yenip, Beşiktaş’a mağlup oldukları, 45 dakikalık maçlardan oluşan turnuva da var. Beşiktaş haricinde ise sadece Werder Bremen’e mağlup oldular ve o maç da 3-0 sonuçlandı. Premier Lig’deki ilk maçını da Burnley deplasmanında oynayan Chelsea, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrılmıştı. Bu hafta ise Leicester City ile karşılaştılar ve 2-0 kazanarak, zirvedeki yerini korudu.

Bu sezon beklenileni veremeyen Everton’ın Chelsea karşısında da gerekli direnci gösterebileceğini düşünmüyorum. Daha da güçlenen Chelsea, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak 3’te 3 yapacaktır.

Skor tahminim 0-2. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir