Yunanistan Fildişi Sahili Maç Tahmini 24 Haziran 2014

Yunanistan Fildişi Sahili 24 Haziran 2014 Maç Tahminleri.C Grubu’nda 2 maçta sadece 1 puan alabilen Yunanistan, gruptan çıkma şansını oldukça zora soktu. Gruptaki son maçlarını ise, Japonya’yı yenip lider Kolombiya’ya mağlup olan Fildişi Sahili ile oynayacaklar. 24 Haziran Salı akşamı 23.00’da başlayacak olan bu maç Estadio Castelao’da oynanacak.

Avrupa Elemeleri G Grubu’nda sadece lider Bosna-Hersek’e kaybeden ve liderle aynı puanı toplayarak gruptan 2. çıkan Yunanistan, Romanya’yı elemeyi başararak Dünya Kupası’na katılmayı başardı. C Grubundaki ilk maçında da, lider Kolombiya karşısında 3 gol yiyerek hiçbir varlık gösteremediler.

YunanistanFildişi Sahili karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

İkinci maçlarında da, ilk maçında Fildişi Sahili’ne yenilen Japonya ile karşı karşıya geldiler. Kostas Katsouranis’in 38. dakikada 2. sarı karttan kırmızı kart görmesiyle, durumu iyice zora soktular. Ancak Japonya gol bulamayınca, büyük bölümünü 10 kişi oynadıkları maçtan 1 puan almayı başardılar. Kırmızı kart gören Katsouranis Fildişi karşısında oynayamayacak ve sakatlanarak oyundan çıkan Mitroglu’nun da maçta oynayamama ihtimali var.

Afrika Elemeleri C Grubu’nda, sadece Fas karşısında galibiyet alamayan ve 6 maçtan 14 puan toplayan Fildişi Sahili, Senegal’i eleyerek Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanmıştı. 31 Mayıs’ta oynadıkları maçta Bosna-Hersek’e mağlup oldular, ancak 5 Haziran’da El Salvador’u yenerek kupa hazırlıklarını tamamladılar. C Grubu’ndan çıkması beklenen Fildişi Sahili, ilk maçında Japonya ile karşılaşmıştı. Hızlı başlayan Japonya 16’da golü bulmuş, ancak 2. yarıda Drogba’nın oyuna dahil olmasıyla işler değişmişti. 64’te Bony, 66’da ise Gervinho ile golleri bulan Fildişi sahili, 2 dakikada oyunu çevirmeyi başarmış ve ilk maçından 3 puanla ayrılmıştı. Dün de, grubun bir diğer 3 puanlı ekibi Kolombiya ile karşılaşan Fildişi Sahili, 2-0 geriye düştüğü maçta, ağırlığını koyamadı, 73’te Gervinho’nun bulduğu gol de yeterli olmayınca, 3 puanda kaldılar. Fildişi Sahili’nde, 2 maçta da sarı kart gören, Trabzonspor oyuncusu Didier Zokora, Yunanistan karşısında cezalı olduğu için oynayamayacak.

Kolombiya’ya 3-0 yenilen Yunanistan, Fildişi Sahili karşısında galibiyet alamazsa kupaya veda edecek. Fildişi Sahili’ne ise beraberlik yetebilir. Fildişi Sahili’nin galibiyet alarak gruptan çıkacağını düşünüyorum.

Skor tahminim 0-2. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir