İngiltere İtalya Maç Tahmini 15 Haziran 2014

İngiltere İtalya 15 Haziran 2014 Dünya Kupası Tahminleri2014 Dünya Kupası’nın 3. gününde, oldukça çekişmeli geçecek D Grubu’nun kritik maçlarından biri olan İngiltere İtalya karşılaşması, 14 Haziran’ı 15’ine bağlayan gece saat 1.00’da Arena Amazonia’da oynanacak.

2010 Dünya Kupası’nda, gruplardan çıktıktan hemen sonra karşılaştığı Almanya’ya 4-1 yenilerek veda eden İngiltere, 2012 Avrupa Kupası Çeyrek Finali’nde İtalya’ya penaltılarda yenilmişti. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda ise, 2. sırada grubu tamamlayan Ukrayna’nın 1 puan önünde lider olarak gruptan çıktılar. Dünya Kupası için ilk hazırlık maçlarını 30 Mayıs’ta Peru ile oynadılar ve rakiplerini 3-0 yenmeyi başardılar. İkinci maçlarında ise 4 Haziran’da Ekvador ile karşı karşıya geldiler. Liverpool oyuncusu Raheem Sterling ve Manchester United oyuncusu Antonio Valencia’nın kırmızı kart gördüğü karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

İngiltereİtalya karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Son hazırlık maçlarını ise dün Honduras ile oynadılar. Fırtına nedeniyle 30 dakika ara verilen maçın 66. dakikasında Honduras 10 kişi kalmasına rağmen, maçta gol olmadı ve İngiltere yine sahadan beraberlikle ayrıldı. Fraser Forster haricindeki tüm oyuncuları İngiltere Premier Lig’de oynayan İngiltere Milli Takımı, bu sene oldukça çekişmeli geçen ligin sonunda, bir arada iyi oynayabildikleri taktirde fark yaratabilirler. Elbette takımın en önemli oyuncusu Wayne Rooney, ancak bu sene oldukça iyi bir performans sergileyen Raheem Sterling de etkili olabilecek isimlerden.

Son Dünya Kupası’nda; Paraguay, Slovakya ve Yeni Zelanda’nın yer aldığı F Grubu’nu sonuncu tamamlayarak hayal kırıklığı yaratan İtalya, 2012 Avrupa Şampiyonası’nda Final’e yükselmiş, ancak İspanya’ya 4-0 mağlup olarak turnuvayı 2. sırada tamamlamıştı. Geçtiğimiz sene ise Konfederasyon Kupası’nda Uruguay’ı yenerek 3. olmuşlardı. Bu sene de Avrupa Elemeleri B Grubu’nda, İngiltere gibi 22 puan topladılar ve rahat bir şekilde Dünya Kupası’na katılma hakkı elde ettiler. 31 Mayıs’ta, yaklaşık 1 hafta önce Türkiye’ye mağlup olan İrlanda Cumhuriyeti ile oynayan İtalya, 0-0 berabere kalmıştı. 4 Haziran’da ise Lüksemburg ile karşı karşıya geldiler, ancak maçtan 1-1 beraberlikle ayrılarak yine hayal kırıklığı yarattılar. Defansif oyuna ağırlık veren İtalya, kolay kaybetmiyor, ancak gol yollarında sıkıntı çektikleri de oldukça açık.

İki takım da beraberliğe rahatsız edici bir şekilde alışmış durumda, ancak Dünya Kupası’nda bu değişecektir. İki takımın da hazır olduğunu düşünmüyorum ve iki takımın da ilk maçlarında galibiyet alamayacağını düşünüyorum.

Skor tahminim 0-0. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir