Real Madrid Atletico Madrid Maç Tahminleri 24 Mayıs 2014

Real Madrid Atletico Madrid 24 Mayıs 2014 Futbol Tahminleri.Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz sene yaşanan Alman finalinin ardından, bu sene de finalde iki İspanyol takımı karşı karşıya geliyor. 18 yıl aradan sonra La Liga’da şampiyonluğa ulaşan Atletico Madrid, La Liga’yı 2. sıradaki Barcelona ile aynı puanda tamamlayan 3. Real Madrid ile karşılaşacak.

24 Mayıs Cumartesi, Estadio do Sport Lisboa e Benfica’da oynanacak olan maç, 21.45’te başlayacak ve Şampiyonlar Ligi Kupası’nın bu yılki sahibi belli olacak.

Real MadridAtletico Madrid karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Şampiyonluğu, Barcelona deplasmanında 2. oyuncusunun sakatlığına rağmen beraberlik alarak kazanan Atletico Madrid, 18 yıl sonra kupayı kaldırmayı başardı. Bundan önceki iki haftada, hem Real Madrid’in hem Barcelona’nın hem de Atletico Madrid’in yaşadığı puan kayıpları, Real Madrid’i yarış dışı bırakırken, şampiyonluğun belirlenmesini de son maça taşımıştı. Barcelona karşısında mağlup olmadığı taktirde şampiyonluğa uzanacak olan Atletico Madrid, henüz 16. dakikada, yaklaşık 40 milyon Pound karşılığında Chelsea’ye transfer olan Diego Costa’nın yaşadığı sakatlık, takımda moralleri bozmuştu. Bunun üzerine 23. Dakikada Arda Turan’ın da sakatlık yaşayarak oyundan alınması, Atletico’yu zora soktu ve bir türlü oyuna adapte olamayan Atletico Madrid, 34. dakikada Alexis Sanchez’in dar açıdan 90’a attığı topla geriye düştü. Atletico Madrid, ikinci yarıya ise bambaşka bir kimliğe bürünerek başladı. İstekli görüntüsü, ikinci yarının başında direkten dönen topta kendini gösteriyordu ve 49. dakikada da golü bularak, tekrar avantajlı duruma geçtiler. Maçın geri kalanında da Barcelona’ya geçit vermeyerek, hakettikleri şampiyonluğu deplasmanda kazandılar.

Bu sezon, ligde Atletico’dan yalnızca 1 puan alabilen Real Madrid, İspanya Kral Kupası’nda 2 maçta da rakibini rahat yenmiş ve kupanın dışına itmişti. Kral Kupası’nı geçtiğimiz ay, Barcelona’yı yenerek kazandılar ve sezonu en azından 1 kupayla bitirmeyi garantilediler. La Liga’daki son 4 maçının 3’ünde puan kaybeden Real Madrid, geçtiğimiz hafta Celta Vigo’ya yenilerek, şampiyonluk yarışından kopmuştu. Şampiyonlar Ligi’nde, gruplardan çıktıktan sonra, 3 Alman takımıyla karşılaşan Real Madrid, önce Schalke 04’ü, sonra geçtiğimiz sene kendilerini Yarı Final’de eleyen Borussia Dortmund’u, en son da son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih’i eleyerek, Final’e adını yazdırmıştı.

Atletico Madrid’de, Arda ve Diego Costa’nın durumları belirsizliğini korurken, Real Madrid’de Ronaldo, Benzema ve Pepe, maça hazır olacaklarmış gibi görünüyor. Atletico Madrid, isteği ve hırsıyla ön plana çıkıyor, ancak Arda ve Costa maçta olmazsa, kazanabileceklerini düşünmüyorum. Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ni kazanan takım olacaktır.

Skor tahminim 2-0. HiPERbet′dan ücretsiz bonusunuzu almak ve bu maça hemen bahis yapmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir